Hogy lehet kiküszöbölni a Gothic3 textúra hibákat Ati videokártyáknál?
Figyelt kérdés
Mielőtt leírom a tapasztaltakat íme a konfigurációm: Core i3 2100, 4 gb ddr3 ram, Sapphire HD 5770 Vapor-X. Maximális beállítások mellett, 1366X768 as felbontáson játszok. A textúra olyan mintha térhálós lenne, gyengék az effektek. Linkelnék képet ha ki másolom vágólapra csak fekete képet látok. Úgy tudnám leírni, hogy olyan mint ha kilátszana a domborulatok(tenger, völgyek, dombok, fák és egyéb grafikai elemek) váza ami köré tervezték. Tudom kicsit furcsán hangzik, de nem értem mi lehet. Próbáltam textúra javító patchet és a legfrissebb Ati driver van feltéve. Ennél durvább játékok mennek nálam max beállítások mellett, u h nem hiszem h gépigény lenne a gond. Valaki okosabb légyszi segítsen.2012. febr. 19. 13:19
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Már feltettem, de nem segített :(
2012. febr. 19. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!