Textúra hibák? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem rég leszedtem és felraktam a Savage XR nevű játékot. Elkezdtem azzal hogy a grafikát felhúztam és aztán mentem a tutorialt csinálni de amint elkezdődött a map egyből egy ilyen képet láttam:
Mi lehet a hiba és hogy tudnám kijavítani?
hát szerintem valami rippelt játékkal van dolgod.
Hogy csökkentsék a letöltési méretet, sok extrát eltávolítanak a játékból. Ilyen a zene a videó, és ami a lényeg, a nagyfelbontású grafikai elemek.
Még mindig maradok annál a véleménynél,hogy tegye föl a videókártya drivert..
UI:Az egész játék 300 Mb
A vga driver már csak azért sem lehet mert tudtom szerint a legújabb van és a F.E.A.R.-t meg az Oblivion-t is simán viszi akár high textúrákkal is minden probléma nélkül. Ez egy online hack & slash szerű játék egy kis RTS-el beleépítve. Nem rippelt. Csak jól csináltál meg ilyen grafikával. Mert hát nem a grafika a csúcspontja. A Morrowind nevű játék pl alig 800 mega kb ilyen grafikával de az sokkal nagyobb és kidolgozottabb. Amúgy az Amnesia az majdhogynem olyan szép mint a Crysis 2 mégis 2 giga alatt van pedig 2011-es game. Csak profik írták. Ennyi.
Ja amúgy kipróbáltam hátha sima szerverre lépek akkor is ezt csinálja-e de ott csak a föld textúrája hiányzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!