Hogy kell? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Egy játékot letöltöttem és a gép valamíért a media playerrel akarja megnyitni. hogy kell átálítani hogy ne azzal nyissa meg?(ne sértegessetek hogy jaj de künnyű meg milyen hülye vagyok mert nem nagyon értek az ilyesmihez)2011. nov. 18. 19:22
1/10 anonim válasza:
Az akkor csak videó lehet a játékról vagy nem jó fájlt indítottál el. Nyugodtan engedd, hogy megnyissa vele, ez valszeg csak videó.
2/10 anonim válasza:
Ha ez egy ISO formátumú fájlt jelent, akkor szükséged van a Daemon tools nevű programra. Telepítés után magához társítja az ISO-t, és abban megnyitva a Sajátgépben megjelenő virtuális meghajtóban ott lesz a letöltött játék, mintha a lemezt raktad volna be az olvasóba. Onnan pedig szokás szerint setup.exe, serial megadása (ha kell), telepítés, majd crack, és játszhatsz.
3/10 anonim válasza:
Mi a fájl neve, amit indítanál?
4/10 anonim válasza:
így van. Írd le a fájl nevét és kiterjesztését (ami a pont mögött van) :))
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors és hasznos válaszokat. ja és nem videó mert egy játék teljes verziója. bus driver torrent
2011. nov. 19. 10:28
6/10 A kérdező kommentje:
beszarok:)XD:)XD:)XD:)most az age of empires 3-mat töltöttem le és azt is azzal akarja megnyitni:)
2011. nov. 26. 10:36
7/10 anonim válasza:
Ha egyszer az iso a media playerhez van társítva, mindig az fogja megnyitni. A játékokat pedig iso formátumban terjesztik. Nem meglepő a jelenség, de érdemes a vezérlőpultban a fájltársításokat megváltoztatni. Vagy az iso tulajdonságaiban a társítást a daemon tools-ra venni. Addig mindig a media player fogja nyitni.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. nov. 27. 09:07
10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2011. nov. 30. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!