Szerintetek az alábbi PC CONFIG-ra milyen OP. Rendszert tegyek fel, WIN7 vagy XP SP3?
Figyelt kérdés
INTEL Pentium D 3.20 Ghz, 2 GB DDR2, Asus 8400GS 512mb, MSI alaplap!2012. febr. 18. 21:21
11/19 anonim válasza:
"próbáltam ennél erősebb processzorral is, egyszerűen túl gyenge hozzá"
Kíváncsi lennék, hogy milyen vinyót és mennyi memóriát raktál alá. Szerintem gondjaid vannak a szűk keresztmetszet megállapításával.
12/19 anonim válasza:
Két giga memót és western digi caviar blue-t, egy 9500GT társaságában. Nincs problémám a szűk keresztmetszet megállapításával, de azért köszönöm.
13/19 A kérdező kommentje:
Szóval!!! Ha már WIN7, akkor melyik verziója????
2012. febr. 18. 22:00
14/19 anonim válasza:
32 bites Home Premium bőven szuper lesz hozzá.
15/19 A kérdező kommentje:
Automatikus frissítésekről mit tudsz? Érdemes bekapcsolva hagyni? Mert történt egy olyan eset, még az SP2-es XP alatt, hogy töltött le valami frissítést, és utána lelassult a rendszer!
2012. febr. 18. 22:08
16/19 anonim válasza:
"Automatikus frissítésekről mit tudsz? Érdemes bekapcsolva hagyni?"
Nem érdemes, hanem nagyon ajánlott bekapcsolva hagyni.
17/19 anonim válasza:
W7 Home -ot mondok én is, és ha netezel, akkor érdemes frissen tartani. Abból az sp2-s xp-s történetből ne vonj le messzemenő következtetéseket, lehetett a frissítés hibás is, amit nem sokkal utána javítottak stb.. meg 100 más is
18/19 A kérdező kommentje:
Felraktam a WIN7 Home Premiumot, és első benyomásra szerintem jobb, stabilabb mint az XP SP3, nem érzem, hogy lassabb lenne a gépem teljesítménye, feldobtam gyorsan az F1 2011-et ami Xp-n is fent volt, és szemlátomást is a játék gyorsabb lett valamivel, de a VGA miatt még mindig csak Közepes grafikán fut, de sokkal szebb DX 11-el, mint 9-el! Ez az én észrevételem.
2012. febr. 19. 20:22
19/19 anonim válasza:
Biztosan van ebben némi placebo hatás is, de hogy rosszabb nem lett, az valószínű, az oprendszerrel meg csak nyertél.
Az XP lassulása a Microsoft műve, a Vista megjelenése óta folyamatosan lassítják az XP-t, hogy az emberek áttérjenek újabb rendszerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!