Szerintetek az alábbi PC CONFIG-ra milyen OP. Rendszert tegyek fel, WIN7 vagy XP SP3?
Figyelt kérdés
INTEL Pentium D 3.20 Ghz, 2 GB DDR2, Asus 8400GS 512mb, MSI alaplap!2012. febr. 18. 21:21
2/19 A kérdező kommentje:
Directx 10-es a vgakártyám! De tudtommal egyből win7-en DX11 lesz, ezt, hogy miként lehetne átállítani DX10-re, mert a vga nem támogatja a DX11-et.
2012. febr. 18. 21:25
3/19 anonim válasza:
A DX11-nek része a 6, 7, 8, 9 és a 10 is, nem csak natúrba 11. Visszafelé kompatibilis.
4/19 anonim válasza:
Erre én nem raknék Win 7-est, az a csóró Pentium D beszarna tőle rendesen.
5/19 A kérdező kommentje:
Értem, haveromnak a gépe is hasonló, ő 3,6 élményindexet, kapott, én is erre számítok, ez jó vagy rossz?
2012. febr. 18. 21:33
6/19 anonim válasza:
"az a csóró Pentium D beszarna tőle rendesen"
Ez mekkora ökörség. Egy darab Prescott mag is simán elboldogulna vele 3,2 GHz-en, kettő meg főleg. Azért, mert neked ennél jobb van, az a win7 rendszerigényét nem fogja növelni, okos tojás.
7/19 anonim válasza:
Okostojás, próbáltam ennél erősebb processzorral is, egyszerűen túl gyenge hozzá. De ha te szereted a kínlódását nézni a gépnek, akkor csak Pentium D-vel használj Windows 7-et.
8/19 A kérdező kommentje:
És ha már WIN7! Akkor melyik verziója? Végül is csak játék, net, film, meg egy kis Photoshopozás!
2012. febr. 18. 21:38
9/19 A kérdező kommentje:
A Windows 7 gépigénye:
* 1GHz processzor (32- vagy 64-bit)
* 1GB memória
* 16GB üres hely a merevlemezen
* DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
* DVD-R/W meghajtó
Ha azt nézzük, hogy 1GHZ-es proci kell hozzá, akkor ez bőven meg van 3.20 GHZ 2magos.
2012. febr. 18. 21:43
10/19 anonim válasza:
Csak az a gond, hogy ugyanazon az órajel mellett az egyik processzor kétszer gyorsabb, mint a másik. Tehát tökjó, hogy van egy 3,2 GHz-es processzorod, de egy 1,6-os Brazos elég csúnyán alázná szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!