Hogyan állítható be az Utorrent?
Hát, mondjuk használhattad volna az alapbeállítást is, tökéletesen működőképes. :)
Ha router mögött vagy, meg kell nyitni a utorrent által használt portot. Ez fontos.
Egyébként pedig nyilván olyan torrentet tölts, amihez van is SEED.
Tűzfal esetén lehet probléma.
Van egy port, amit az uTorrent használ, nézd meg, hogy az, nyitva van-e.
A letöltés fantasztikusan jól megy. De a feltöltés heti 1 Megabájt lehet. Szóval, gyakorlatilag nulla.
Nincs router, csak modem. Portot automatikusan nyit a program a tűzfalon. ( Win XP) Arra is ügyeltem, hogy ne legyen alacsony a portszám. Most épp 52 ezer körüli.
Direkt azokat a torrenteket választom, ahol sok a letöltő, vagyis újak és népszerűek.
Ha megnyitom a hálózati kapcsolatokat, akkor ott azt látom, hogy a gép ezerrel KÜLDI az adatokat, miközben a kliens programban a feltöltés 0,1 KB/s sebességet mutat
És tényleg csak ennyit tölt fel, mert a szervernél megnézhetem, mennyi feltöltést írtak jóvá nekem.
Arra is ügyeltem, hogy ne legyen úgynevezett tiltott kliens, amit használok.
Ostoba kérdés bizonyára, de nincs korlátozva a feltöltésed uTorrentben?
Továbbá, lehet a szolgáltatód korlátozza P2P forgalmat. Egy eröltetett titkosítást is bekapcsolnék.
Egyáltalán nem ostoba kérdés, mert mindig vannak kezdők is. Nekem sajnos van már némi gyakorlatom, még sem megy.
Szóval, hetekig ment a gép
- protokoll titkosítással
- a titkosítás tiltásával
- és végül erőltetett ( forced) módban is. De édes mindegy neki.
Feltöltés korlátozás? Végül is többféle létezik itt belőle. A feltöltési és letöltési sebességet természetesen nem veszem nagyon kicsire, általában a névleges sebesség 70% -a, ami nekem bőven elég ( lenne ).
SÁVSZÉLESSÉG KORLÁTOZÁS HELYI PEEREKRE: innen kivettem a pipát. ( Úgy emlékszem, alapértelmezés szerint sincs benne)
SEBESSÉG KORLÁTOZÁS AZ uTP KAPCSOLATOKRA: Itt meghagytam a pipát. Ha kiveszem, akkor a hálózati kapcsolatoknál azt látom, hogy még jobban felgyorsul a küldött adatmennyiség, de a kilensben továbbra is 0,2 Kb/s sebességet mutat, és szintén nem írnak jóvá feltöltést nekem a szerveren.
DHT: Egyetért mindenki, hogy innen ki kell venni a pipát. De próbáltam bejelölve is. Semmi változás.
Kábelen jön a Net. Más vonatkozásban semmi gond. Torrentezéstől eltekintve a feltöltési és letöltési sebesség kiváló, mert eléri a néveleges sebességet, sőt gyakran több is 1020 %-al.
Köszönöm az eddigi válaszokat !!!
Mégis miért kéne a DHT elöl kivenni a pipát? Publikus trackerekről pl nem is tudsz rendesen tölteni nélküle. Zárt tracereken, ahol csak 1 tracker van a torrentben, ott pedig édes mindegy...
*+1 sóhaj*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!