Sony Vegas 11 kódolási beállítások?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy sony vegas 11-ben Full HD-s videókat hogyan tudnék renderelni úgy, hogy ne legyen 229mb 1 perc.
Most MPEG Média fájl (.m2v)-ben renderelem, 29,??? fps-sel, mert a tobbit is próbáltam, ahol olyan 70mb/perc, de ott nagyon nem tetszett a minőség.
Remélem értitek, szeretném, ha kicsi lenne a fájlméret, de a minőség az magas lenne.
Előre is köszönöm a segítséget :D
A méretét leginkább a bitráta határozza meg.
MPEG-et nem ajánlom, sokkal inkább a Sony AVC-t.
(max felbontás, 200k bit ráta, 25 fps stb.)
Ezzel nem lenne probléma, de nem lehet beállítani 30fps-t.
(mondjuk 29.970 :D)
de még az a gond, hogy valamiért nehezen játsza le a gépem.
Elavult a codec pack és a lejátszó vagy gyenge a géped.
25 fps nem elég?:D
A gépemen megy minden Full HD videó rendesen, csak ez nem.(mpeg-ben is megy) Lehet, hogy a codec pack, de win7-esem van, elvileg automatikusan frissít, nem?
Ha nem, hol tudom letölteni a legfrissebbet?
Ja, és windows media player, media player classic, vlc media player mind megakad (media player classic még zöldezi is a pixeleket :D)
Ezt a 25fps-ot még meggondolom :D
25 fps-30 fps, a mi videóinknál nem sok a különbség, általában 30 fps de valójában minden kép 2-szer 3-szor jelenik meg.
Talán ez a legfrisebb, szedd le ezt.
Mondok még néhány extra beállítást ami segíthet:
Kódolás:CABAC
Formátum:mp4
Progressive Scan
és automatikus Encode mode.
Ha ezek után sem megy, csináld wmv-be, az se nagy fájl és tűrhető a minősége. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!