Win Xp-n nem látom a képet (képfrissítés), hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Két rendszer van a gépemen (XP és Win7) Xp-ben elállítottam a képfrissítési frekvenciát (200 MHz-re), mert egy másik monitor volt a gépemre kötve az eddigi helyett. Ez állítólag tudja a 200 MHz-es képfrissítést is... hát kiderült, hogy nem. Most akármilyen monitort rakok rá, csak egy hibaüzenet jelenik meg a képernyőn és nem látok semmit. Tudna valaki segíteni?
megjegyzés: Win7-be be tudok lépni, azt nem bántottam (ha esetleg onnan tudok állítani rajta)
2012. febr. 15. 19:39
1/4 anonim válasza:
Ha mósoítod a felbontást, vagy a frissítési frekvenciát, alkalmazza, és bejön egy ablak, hogy megfelelnek-e a beállítások. Ez visszaszámol, és ha a megadott időn belül nem nyomod meg, hogy rendben van, akkor visszaállítja. Ne mondd, hogy rámentél, amikor nem is láttál semmit...
2/4 A kérdező kommentje:
Nem mentem rá. Nem is nyomtam semmit. Épp azért, mert tudom, hogy ilyenkor magától vissza kéne számolnia és visszavonni a beállítást, ha nem kattintok az OK-ra, vagy nem nyomok entert. De nem tettem ilyet.
2012. febr. 15. 20:10
3/4 anonim válasza:
Windows inditásakor F8 nyomogat, majd a menüből kiválaszt a
VGA mód, vagy alacsony felbontású mód
4/4 A kérdező kommentje:
Ez bejött! Köszönöm :)
2012. febr. 17. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!