Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntu Linuxra van jó (egyszer...

Ubuntu Linuxra van jó (egyszerű) képszerkesztő program? IrfanView-szerű.

Figyelt kérdés

Gimp-pel bármit csinálni kínszenvedés, siralmas.. Amiket letöltöttem a szoftverközpontból, azokkal se tudok sok mindent csinálni.

Nekem egy olyan program kellene, mint Windowson az IrfanView. Légyszi segítsen valaki! :(

Most jelenleg 2-3 képet szeretnék egymás alá rakni, összerakni..

2012. febr. 13. 12:29
1 2
 11/13 pepokori válasza:
Az előttem szolohoz.Az nem InkSpace hanem InkScape, de nagyon jo kis program :)
2013. aug. 26. 20:14
 12/13 SzdrálizS válasza:
A Gimpet annak ajánlom, aki szereti magát idegesíteni. Alapvetések: tudja kezelni az átlátszó hátteret, három méretet ismerjen: 1. szélesség, 2. magasság, 3. felbontás. És lesszíves mentéskor se átalakítani semmit saját kedve szerint.
2015. nov. 22. 04:17
 13/13 LantiHUN válasza:

Igen a GIMP tényleg egy nagyszerű program azoknak akik a Micosoft Painttet használták az előtt.

De ha valaki egy fokkal jobb porgramot használt előtte mint pl.: Paint.NET, Photoshop annak nem a legjobb. Én amíg Windowsom volt a Paint.NET nevű ingyenesen letölthető szerkesztőt használtam ami tökéletesen működött. Linuxra is valami hasonló szerkesztőt kerestem mivel a Paint.NET-nek nincs Linuxos verziója és a Wine-al sem lehetett elindítani. A Szoftverkezelőbe ha beírod hogy Pinta kiad egy a Paint.NET-hez nagyon hasonló programot amit egyszerű használni gyors és még a magyar nyelvet is támogatja.

2016. júl. 11. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!