Ubuntu Linuxra van jó (egyszerű) képszerkesztő program? IrfanView-szerű.
Gimp-pel bármit csinálni kínszenvedés, siralmas.. Amiket letöltöttem a szoftverközpontból, azokkal se tudok sok mindent csinálni.
Nekem egy olyan program kellene, mint Windowson az IrfanView. Légyszi segítsen valaki! :(
Most jelenleg 2-3 képet szeretnék egymás alá rakni, összerakni..
Pedig a GIMP egy nagyszerű program.
Ha valaki ért hozzá, pillanatok alatt elég sok mindent meg tud csinálni.
Ajánlom, hogy nézz 1-2 tutorialt, jobban jársz és hasznos tapasztalat lesz!
Ha hiszed, ha nem, Ubuntura fel tudod tenni az IrfanView-t a Wine nevű program segítségével.
A Wine egy környezet, ami Windowsos programok futtatására alkalmas.
A Wine letölthető a szoftverközpontból, onnantól kezdve a Linuxod az exe fájlokat futtatni tudja (vannak kivételek és kompatibilitási problémák, az IrfanView-val jók a tapasztalataim).
Telepíteni a Wine feltelepítése után úgy tudod az IrfanView-t, mint Windows alatt.
#2 vagyok. Ha esetleg valami más, natív linuxos programot szeretnél, nézd meg ezeket: [link]
Szeritnem számos egyéb opció is létezik, érdemes körül nézni még a szoftverközponton kívül máshol is.
Egyébként a GIMP-et érdemes tanulgatni, elhiszem, hogy elsőre szokatlan, de nagyon komoly program ahhoz képest, hogy ingyenes.
pedig a gimpet tényleg egyszerű használni
amikor linuxoztam, akkor nagyon megtetszett, olyannyira, hogy windows alatt is ezt használom
#2 válaszoló! Nagyon köszi a tippeket :) Már rengeteg helyen megnéztem, fórumokat, töltöttem is le programokat, de egyik se jött be igazán :S
Most jut eszembe, hogy egyáltalán az IrfanView-val lehet képeket összrakni?? Már abba se vagyok biztos :S
Windowsos Paint a legjobb esküszöm :D nekem nem kellenek ilyen extra funkciók egy képszerkesztőbe
lindmayer
akkor nem tudnál nekem segíteni esetleg a problémámban? Hogy tudok képeket összerakni 1 képpé egymás alá/mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!