Van valami GTA-hoz hasonló játék pc-re?
Figyelt kérdés
Jó lenne egy ilyen játék mert a GTA már unalmas!
A válaszokat köszönöm :)
2012. febr. 12. 21:34
11/17 A kérdező kommentje:
de a tru crime-ot honnan tudom letölteni pc-re?mert azt ugy tudom csak konzolra adták ki nem??
2012. febr. 14. 15:41
13/17 anonim válasza:
A true crime new yorkot le tudod tölteni torrentel.
14/17 anonim válasza:
Carmageddon sorozat? :DD nade kérem... az még csak szagában sem hasonlít a sandbox játékokhoz, de ettől függetlenül epic game. A kérdésre válaszul azt mondom hogy próbáld ki a Saboteur-t, én először azt hittem nagy GTA fanként hogy az egy undorító sok helyről összekapart sz*r, de játszottam vele fél órát, és rögtön meg is győzött :D csak ajánlani tudom!
15/17 anonim válasza:
Ja persze aztán ki is játszottam, csak fél órába telt, mire elhittem hogy kell nekem a játék :D
16/17 A kérdező kommentje:
megnézem én is! Köszönöm :) "zöld kéz" :D
2012. febr. 17. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!