Van valami GTA-hoz hasonló játék pc-re?
Figyelt kérdés
Jó lenne egy ilyen játék mert a GTA már unalmas!
A válaszokat köszönöm :)
2012. febr. 12. 21:34
2/17 A kérdező kommentje:
már megvan! :) nincs még valami? :D
2012. febr. 12. 21:45
4/17 A kérdező kommentje:
az is megvan! :) még valami esetleg? :D
2012. febr. 12. 21:56
5/17 mate0117 válasza:
esetleg just cause 2....
nem teljesen de szentem jó kis game...
6/17 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam,de nekem nem nagyon jön be! :)
2012. febr. 12. 22:06
8/17 anonim válasza:
true crime,godfather,scarface,gun, driver parallel lines red ,faction guerilla nameg a mafia sorozat ami alapmű(főleg az egy),saints row 2 ,3,meg még talán a borderlands.
9/17 anonim válasza:
játszd a neten a gta-t! kuva jó!!!!!!!
mta san andreas néven keress!
10/17 anonim válasza:
én is már lassan két éve tolom a san andreast, már vagy 50szer végigjátszottam, szerintem az eddigi legjobb játék, no persze nem grafikailag, de nem is az a lényeg. Kicsit unalmas már az is igaz, vagy át kell lépnem multisra, vagy nem tudom, elég nagy gta fan vagyok, szóval ezek a godfather, meg true crime vagy mi a fenék, nem nagyon jönnek be
kíváncsi leszek a gta5-re, jónak ígérkezik és állítólag a san andreasra fog hasonlítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!