CoD MW3 Callsign feloldása? Campaing hiba?
Figyelt kérdés
cod modern warfare 3-ba a campaing csak 52% ir ki és az utolsó pályát is végig vittem (amikor a csávó nyakára rátekerem a madzagot és beugrok vele az üvegen)
-special ops-ban a callsign-nál van emblem és title 11es szinut vagyok és nem tudok választani csak 1et. mert van ez(nem eredeti a játék)
2012. febr. 8. 17:49
1/3 anonim válasza:
Végig kell vinni az összes nehézségi szinten + megtalálni az összes laptopot és akkor 200% lesz (igen 200).
2/3 A kérdező kommentje:
de már 20as szintű vagyok és 1darab sincs feloldva
2012. febr. 10. 16:56
3/3 anonim válasza:
azért nem tudsz választani ,mert a callsign-okat és a title-ket csak a multipalyerbe lehet feloldani.Mivel a játékot letoltotted ezért nem tuddsz a multiplayerel játszani ,tehát felejtsd el a callsingokat.
A campaing-es dolgot meg már leírta az elso válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!