Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ISO fájl égetés nélkül is fel...

ISO fájl égetés nélkül is fel lehet írni?

Figyelt kérdés
Szóval van egy ISO-s Windows operációs rendszer fileom, amit kicsomagoltam a gépen egy mappába és ha létrehozok egy új mappát még ezek mellet és abba teszek ezt-azt, aztán úgy ráhúzom a mappákat (persze a setup.exe meg ezeket nem teszem mappákba, azokon nem módosítok) akkor is működni fog a bekapcsoláskor a "nyomj meg egy gombot a DVD-ről való futtatáshoz" opció? Vagy ez csak a DVD égetésekor működik? Előre is nagyon köszi, fontos lenne!
2012. febr. 8. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hát nem igazán kéne mappákat belerakni, de ha iso akkor mountolhatod daemon toolsal
2012. febr. 8. 15:56
 12/22 A kérdező kommentje:

[link]

Na ez van. És még egy mappát csinálnék mellé. És így ráhúzom a DVD-re. Akkor is bootol? :D

2012. febr. 8. 15:57
 13/22 A kérdező kommentje:
Tudom, de direkt DVD-re akarom és módosítani rajta, annyit, hogy +1 mappát hozzádobok. :))
2012. febr. 8. 15:59
 14/22 anonim ***** válasza:
igen, megy
2012. febr. 8. 15:59
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Csak kicsit össze-vissza írtam a kérdésben! :))
2012. febr. 8. 16:00
 16/22 anonim ***** válasza:
de ha ki van csomagolva az ISO akkor az nem bootolható, próbáld meg úgy berakni azt a mappát, hogy nem csomagolod ki az ISO-t
2012. febr. 8. 16:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Jah, értem. Igen, mert korábban is így csináltam és nem volt jó. Akkor megpróbálom majd az ISO-ba tenni...
2012. febr. 8. 16:03
 18/22 anonim ***** válasza:
MagicISO-val próbáld, az jelzi ha bootolható, meg azzá is teszi
2012. febr. 8. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Tegyél fel egy ULTRAISO-t. Azzal meg tudod nyitni és módosítani az ISO file-t úgy, hogy hozzáadhatsz fájlokat, könyvtárakat, utána pedig vagy kiírja vagy készít belőle egy másik ISO-t. Így bootolható marad.

Én pl. így tettem hozzá egy win telepítőhöz egy drivert.

2012. febr. 8. 16:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen, azt is használtam már, meg a deamon toolst. De most csak a Nero Burning room van meg az egész 10 verzió. Megnézem azon is.
2012. febr. 8. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!