ISO fájl égetés nélkül is fel lehet írni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy ISO-s Windows operációs rendszer fileom, amit kicsomagoltam a gépen egy mappába és ha létrehozok egy új mappát még ezek mellet és abba teszek ezt-azt, aztán úgy ráhúzom a mappákat (persze a setup.exe meg ezeket nem teszem mappákba, azokon nem módosítok) akkor is működni fog a bekapcsoláskor a "nyomj meg egy gombot a DVD-ről való futtatáshoz" opció? Vagy ez csak a DVD égetésekor működik? Előre is nagyon köszi, fontos lenne!2012. febr. 8. 15:48
2/22 A kérdező kommentje:
Akkor sehogy sem lehet hozzátenni semmit?
2012. febr. 8. 15:51
3/22 anonim válasza:
de kíírhatod pendrivera ajánlom: MultiBoot
4/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk újraírható DVD-vel ki lehet játszani, hogy ráégetem, aztán utána ráhúzok egy + mappát, nem? Egyéb ötlet?
2012. febr. 8. 15:52
5/22 anonim válasza:
nem az a gond, nem tudsz egy mappát a merevlemezen bootolni
6/22 A kérdező kommentje:
Sajnos maximum 2 GB-os pendriveom van.
2012. febr. 8. 15:53
7/22 anonim válasza:
bármit lehet, csak legyen bootolható
8/22 A kérdező kommentje:
Operációs rendszer van rajta, mint eredetin. Tehát legelöl a setup.exe meg ezek és azokon belül a rendszer könyvtárak. Én csak egy + mappát akarok hozzáadni. És ez nem tudom be-e zavarja.
2012. febr. 8. 15:54
9/22 anonim válasza:
sőt ha van másik géped akkor onnanról is
10/22 A kérdező kommentje:
Várj, küldök egy képet!
2012. febr. 8. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!