Windows 7 64 bites helyett 32 bites?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy újra kéne telepíteni egy gépet amin 64bites op rendszer fut de nekem csak 32 bites op rendszerem van és hogy a 32 biteset rá lehet-e telepíteni?2012. febr. 4. 10:14
1/11 anonim válasza:
Elvileg egy DVD-én van a kettő.
2/11 A kérdező kommentje:
szóval akkor rá rakhatom ? :D
2012. febr. 4. 10:26
3/11 anonim válasza:
beteszed a lemezt, és formázod, utánna mehet rá
4/11 P.O.C. válasza:
Mi ez a hülyeség, hogy egy DVD -n van a kettő?
Taknyolt warez változatoknál esetleg.
5/11 A kérdező kommentje:
és nem lesz rosszabb a gép teljesítménye ?
( Egy dvd-n szerintem is csak 32 bites van gagy 64)
2012. febr. 4. 10:32
6/11 anonim válasza:
ha jó másoltat szerzel rajta van mindkettő. én se újról beszélek
7/11 lindmayer válasza:
van olyan gyári változat amin rajta van az összes verzió(32 és 64 bites is), de ezeket nem adják oda bárkinek(bár én szereztem egyet belőle, és nem összetákolt valami volt)
8/11 lindmayer válasza:
de a kérdésre válaszolva: nézd meg mennyi a memória: vezérlőpult rendszer, és hogy mennyi a videókártya memóriája; ha ez a kető összesen több mint 4 giga, akkor kell a 64 bites rendszer, de ha nem, akkor elég lesz a 32-es is
9/11 anonim válasza:
nekem is mindig olyanról van rakva a gépem (lehet választani 32 vagy64 és utánna hogy home, prof, ultimate)
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :)
2012. febr. 4. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!