Windows 7 starter helyett más?
Mivel én nagyon nem vagyok híve az ilyesmi lopásnak...
Ha nincs rá pénzed ne költs rá hanem teszem azt használj Ubuntut. Hidd el remek.
Lopás? Phöj! Az a lopás, amikor elviszel a boltból egy csokit és nem fizetszt érte, nem amikor letöltesz egy szoftver másolatát(!), amiért amúgy se tudna az ember fizetni.
Szedd csak le torrentről amelyik verzió szimpatikus azt hadd szóljon. :D
Tehát ha neked egy drága TV kellene de nincsen rá pénzed hisz drága akkor lopjuk el?
Érdekes hozzáállás...
"Tehát ha neked egy drága TV kellene de nincsen rá pénzed hisz drága akkor lopjuk el?
Érdekes hozzáállás..."
Azért ez nem egy kategória egy szoftverrel. Egy TV hiányozna valakinek a boltból, max a tulajnak, de egy szoftver MÁSOLATA...
mindemellett persze a lopás az lopás...
Igen, lopásnak tényleg lopás, de ez esetben szinte senki sem úgy fogja fel.
A kilencvenes években minden háztartás alaptartozék volt a kétkazettás másoló magnó, senki le szem sz*rta ha átmásoltál egy kazit. Most meg hisztiznek miatta, pedig azóta csak az adathordozó változott. Kb. olyan mintha akkor még nem bűntették volna az emberölést, csak most jöttek volna rá, hogy az milyen csúnya dolog. :D
Én sok eredeti szoftvert/filmet/audio CD -t vásároltam már, de ha mindenért fizetni kéne amit használok, illetve ha minden filmért zenéért jogdíjat fizetnék megnéztem/ meghallgattam, már rég éhen haltam volna a híd alatt az újságpapírágyamon. :)
Nekem az a véleményem, hogy pont elég ember veszi meg ahhoz a Windows -t nálunk szerencsésebb történelmi fejődésű országokban, hogy az érintett fejlesztők jól meglegyenek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!