Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 starter helyett más?

Windows 7 starter helyett más?

Figyelt kérdés
Nincs letölthető program vagy más windows 7 amivel a startert fel "lehet tuningolni"? Nem tudok ki tenni témát és nagyon idegesit. Beállitottam a megjelenésben a címsor szinét, de nem változik meg. Valaki nem tud segiteni. Nem igazán értek ezekhez, de nincs pénzem 40.ezres telepítő cd-re.
2011. dec. 13. 07:59
 1/10 P.O.C. ***** válasza:
Ha nincs lóvéd rá, akkor leszedsz egy másik Win7 verziót a netről, és föltelepíted.
2011. dec. 13. 08:17
 2/10 A kérdező kommentje:
rendben köszi
2011. dec. 13. 08:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Mivel én nagyon nem vagyok híve az ilyesmi lopásnak...

Ha nincs rá pénzed ne költs rá hanem teszem azt használj Ubuntut. Hidd el remek.

2011. dec. 13. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Lopás? Phöj! Az a lopás, amikor elviszel a boltból egy csokit és nem fizetszt érte, nem amikor letöltesz egy szoftver másolatát(!), amiért amúgy se tudna az ember fizetni.

Szedd csak le torrentről amelyik verzió szimpatikus azt hadd szóljon. :D

2011. dec. 13. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Tehát ha neked egy drága TV kellene de nincsen rá pénzed hisz drága akkor lopjuk el?

Érdekes hozzáállás...

2011. dec. 13. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Ajánlanám a Windows 7 Ultimate-ot. Az jó lesz. Elég jó az Asztali Aero Betekintése...
2011. dec. 13. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Mellesleg lopásnak tényleg nem mondható, viszont ha egy a bolti CD másolatot töltesz le és nem valami taknyot, akkor az sem egyenlő a lopással. Igaz, nem jó dolog, de miért te nélkülöznél, ha más sem a boltból veszi. Mellesleg még soha az életben nem fizettem programért, csak bolti Játék-CD-ért, de az olcsóbb, és hát más kategória. Mellesleg van vagy 20 telepítőlemezem. Ezekből egy sem vásárolt, 80%-ka eredeti CD másolata. Nem nehéz eredeti másolatot lelni. Pl. torrenten keresd meg a Win7 X86 X64 9in1-et. Nekem megvan és mindegyik verziója jó. Eredeti lemez másolata, 9 Win7 van rajta: Home Edition, Home Premium, Ultimate és Professional. Mind a 4 megvan 32 és 64 bites verzióban, úgyhogy választhatsz. A 9-dik pedig a Starter 32 biten, ennek nincs meg a 64-es verziója. És ha utánanézel, láthatod, milyen sokan töltenek le op.rendszert a netről, persze sokan megveszik. Te úgy döntesz ahogy akarsz.
2011. dec. 13. 13:54
 8/10 anonim ***** válasza:

"Tehát ha neked egy drága TV kellene de nincsen rá pénzed hisz drága akkor lopjuk el?

Érdekes hozzáállás..."

Azért ez nem egy kategória egy szoftverrel. Egy TV hiányozna valakinek a boltból, max a tulajnak, de egy szoftver MÁSOLATA...

mindemellett persze a lopás az lopás...

2011. dec. 13. 18:04
 9/10 P.O.C. ***** válasza:

Igen, lopásnak tényleg lopás, de ez esetben szinte senki sem úgy fogja fel.

A kilencvenes években minden háztartás alaptartozék volt a kétkazettás másoló magnó, senki le szem sz*rta ha átmásoltál egy kazit. Most meg hisztiznek miatta, pedig azóta csak az adathordozó változott. Kb. olyan mintha akkor még nem bűntették volna az emberölést, csak most jöttek volna rá, hogy az milyen csúnya dolog. :D

Én sok eredeti szoftvert/filmet/audio CD -t vásároltam már, de ha mindenért fizetni kéne amit használok, illetve ha minden filmért zenéért jogdíjat fizetnék megnéztem/ meghallgattam, már rég éhen haltam volna a híd alatt az újságpapírágyamon. :)

Nekem az a véleményem, hogy pont elég ember veszi meg ahhoz a Windows -t nálunk szerencsésebb történelmi fejődésű országokban, hogy az érintett fejlesztők jól meglegyenek belőle.

2011. dec. 13. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
P.O.C. helyettem is beszélt...
2011. dec. 13. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!