Call of duty 4 mért nem indul el nekem?
Figyelt kérdés
Youtubon láttam egy videót hogy 64 mb os videókártyával nyomatja a gyerek ...és nekem meg vmi pixel shader version 1.4 van 2.0 kell hozzá mit kell csinálnom letöltenem..nekem 128 mb videó van2012. jan. 26. 23:11
11/19 A kérdező kommentje:
Simon Richard neked hogy ment 128 mb-os videókártyával?..:D
Am meg már kipörgettem a 4-et is meg a 6 ot is meg a 8 at is tesómnál..:D de én cod 4 multiba akarok...
és amikor elinditom ezt irja ki..hard drive probally full...megtelt a HDD???xDD nem hiszem..:D
2012. jan. 28. 00:29
12/19 A kérdező kommentje:
Jaa és azt még hozzá teszem,hogy azt is ki írja hogy memória címre hivatkozott..:SSS
2012. jan. 28. 00:31
13/19 anonim válasza:
Nekem úgy ment mint a Counter Strike.... Vagyis hasított. A Hard Drive cucc nem tudom mit jelent, talán megtelt a vinyó, bár azt máshogy jelezné, nem tudom. A memóriaterületes dolgot úgy kell megoldani hogy felrakod a hozzá illő Microsoft Visual C++ progit. Ha nem tudod, melyik kell hozzá, szedj le annyit, amennyit lelsz és menni fog, vagy nézd meg hogy a tesódnak melyik van. Sajátgépben, Bal oldalt: Programok telepítése és törlése.
14/19 anonim válasza:
Ám a CoD4-nek nincs kemény grafikája, vagyis menni kell majd. De mint mondtam, egy jó VGA nem ártana...
15/19 A kérdező kommentje:
Okés..:) megnézem.hogy meik van fennt nekem.
nagyon köszönöm a válaszokat..:)
2012. jan. 28. 14:37
16/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem..!!
Van itt 2005-ös
meg 2008 -as 2x
van másik is?
2012. jan. 28. 14:39
17/19 A kérdező kommentje:
Most telepítettem a Microsoft VisualC++ 2010 est és most se jó.:)
menny fel erre az oldalra és nézd meg hogy a 128 mb os vidikaridnak milyen a pixel shader e meg a vertex shadere..oké? link: [link]
És itt válaszd ki a cod 4 et és videó card..:) pls ird le hogy neked milyen van...igy irja you have..1.4vagy 2.0 pls..::) köszi megy a zöld..:)
2012. jan. 28. 16:51
18/19 anonim válasza:
Ehhez egy 128-as kártya kell 2.0-ás Shader-rel. Nekem a 128-as GeForce 6600GT-nek 3.0-ás Shader-je van. Ami most van benne, 1 GB-os GeForce GT440-nek pedig 5.0-ás Shader-ei vanak. De hamár ott vagy hogy VGA-t veszel, hidd el, ha most erőset veszel, később nem fogod megbánni.
19/19 DjMaxfield válasza:
Nekem ati radeon 9600 3d connection van kérdés az MW2 fog e menni az első része ment szépen akadás mentesen aztán mi lesz az MW2-nél az a jövő kérdése :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!