Call of duty 4 mért nem indul el nekem?
Figyelt kérdés
Youtubon láttam egy videót hogy 64 mb os videókártyával nyomatja a gyerek ...és nekem meg vmi pixel shader version 1.4 van 2.0 kell hozzá mit kell csinálnom letöltenem..nekem 128 mb videó van2012. jan. 26. 23:11
1/19 anonim válasza:
Új videokártyát tölts le, a boltban a polcról.
2/19 anonim válasza:
Nem kell elhinni mindent amit a Youtube-on látsz. ;)
Am meg tényleg nem tudsz semmit csinálni, egyszerűen túl gyenge a videokártyád.
3/19 anonim válasza:
Nem töltheted le. A VGA nem támogatja a nagyobbat. Vegyél új VGA-t, akkor menni fog. Előttem szólónak igaza van, nem kell mindent elhinni a Youtube-on.
4/19 A kérdező kommentje:
Okés,köszi mindenkinek a válaszát..köszönöm..:) még 1 kérdés :egy 256 nvidia videókari mennyibe kerül?
2012. jan. 27. 14:10
5/19 bácsmegi levente válasza:
és 512 mb-oson nem indul cseréltesd ki benne 17000 ft-ért már lehet egy baromi jó vgát venni
6/19 A kérdező kommentje:
512 mb os vidin nem indul el?..xDDD az hülyeség már boccs...:) 256 mb os vidin simán elmegy..:D még 128 son is csak legyen rajta pixel shader version 2.0 mert azt igényli a cod 4 mert árnyékok stb
2012. jan. 27. 16:08
7/19 bácsmegi levente válasza:
nekem régen 3.0ás pixel... al se ment mert nem volt 1024 mb-os a VGA
8/19 anonim válasza:
én régen 256mb-os vga val Cod4-eztem xD (Geforce 6600)
9/19 anonim válasza:
Már bocs hogy beleszólok, de egy 128-as GeForce 6600 GT-t tökéletesen megy. Nekem ezzel a VGA-val ment és még a Modern Warfare 2 is csak nem maxon. A MW3 pedig már csak min-en. Most egy 1 GB-os GeForce GT440 van benne. Olcsó volt és a létező összes Call of Duty tökéletesen fut a CoD1-tól a Modern Warfare 3-ig.
10/19 anonim válasza:
A gyenge grafika miatt nincs szükség erős VGA-ra, de hamár venni kell, vegyél erőset. Ha végigjátszod a CoD4-et, a MW3-ig meg sem állsz majd. Hidd el, vagyis jóféle kártyát vegyél. Ne egy játék miatt, hanem az összes miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!