Ashampoo-val írok dvd-t, de már 10 perce ugyan úgy "búg" a gép, és a haladásjelző nem mutat haladást. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Bocsi a szerencsétlen megfogalmazásért, nem értek én ehhez :D2012. jan. 25. 19:35
1/4 anonim válasza:
Ctrl+Alt+Delete bill kombinációval, nézd meg a Feladatkezelőben, az Alkalmazások fülön, hogy Fut-e.
(ha azt írja ki, hogy Nem válaszol... sajnos annyi a DVD-nek, ha nem újraírható (RW) típusú).
2/4 A kérdező kommentje:
Kidobta a dvd-t, hogy nem írta meg. Megpróbáljam másikkal vagy inkább ne erőltessem?
2012. jan. 25. 19:54
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
ugyanez volt a bajom nekem is az asamphoo val plusz a lemezt sem törölte le feltettem a nero7 et azóta nincs gondom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!