Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem egy fájlt, (egy...

Letöltöttem egy fájlt, (egy csomagoltat, . Rar-t) de jelszóvédett. Hogy lehet megkerülni vagy feltörni?

Figyelt kérdés
Van mellette egy kis mp3 féjl is,az is jelszóvédett.Eredetileg zenei album volna.
2012. jan. 23. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van. Vagy ott, ahol a linket találtad, le van írva a jelszó, vagy kamu.

Még mellékes megjegyzés, hogy nem létezik jelszóvédett mp3 fájl, és persze féjl se. Hacsak nem fail.

2012. jan. 23. 22:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó persze,elírtam,de nem hiszem,hogy kamu,egy ismert,már általam is sokat használt fáljmegosztóról szedtem le.Erről még nem kért jelszót,kivéve egyszer,de akkor nem magán az oldalon volt(ott soha sincs,nincs is neki semmilyen helye,ahova kiírná,még leírása sincs a fájlnak)hanem egy másik oldalon,amin a link volt meg a leírás.(Ugye ez általában így szokott működni mint pl a filmvadász és a fileserve esetében is.)És akkor is ott van az mp3 fájl is,és ha meg akarom nyitni ahhoz is jelszót kér :).Na?Ötlet?
2012. jan. 23. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Valami.mp3.exe, és ki van kapcsolva nálad a fájlkiterjesztések megjelenítése. Mp3 fájl nem kérhet jelszót, teljesen ki van zárva.
2012. jan. 23. 22:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Ok,nem is az a fontos,magához a csomagolt cuccban levő anyaghoz nem juthatok hozzá?Idegesít,hogy itt van előttem,korlátozottról jött le több,mint egy óra alatt és nem férek hozzá >:@.
2012. jan. 23. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyennel sokszor találkoztam, eleinte én is próbáltam a jelszót keresni.

Értelmetlen.

Töröld és keresd meg jelszó nélkül.

Én már le sem szedem ha tömörítve van egy album(100mega).

Gyanús hogy minek tömöríteni.

Üdv

2012. jan. 23. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
használj rendes, regisztrálós torrentoldalt, az ilyen innenonnan leöltött fájlokban pont az a kamu, hogy a jelszóért fizetned kell.
2012. jan. 23. 22:36
 7/7 Pj0tr ***** válasza:
2012. jan. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!