Elfelejtett e-mail cím jelszó?
Sziasztok.
Freemailra elfelejtettem a jelszavamat, a felhasználót tudom.
ELég rég használtam, de mivel minden adatom egyéb ezen van pl steam accountom, és újra telepítés után küldött rá kódot amit meg kéne adnom. Mit tehetek? Üdv
Használd a jelszó emlékeztetőt.
(A kezdő felületen rögtön a belépés gomb alatt...)
megvolt, igen és? mit csináljak vele? alternatív email cím nincs.
A kérdés pedig, Hogy vagy?
Próbálgattam jól egyéb hülyeségeket, de az se sikerült.. nemtudom mit adtam meg kb 2 éves email cím.. eddig sose kellett de kb 5x volt újrarakva azóta a gép
Hát, pedig a biztonsági kérdés és az alternatív cím PONT azért van, hogy ilyen esetekben meg lehessen oldani a problémát.
Mást nagyon nem lehet tenni.
(Remélem a következő kérdésed nem az lesz, hogy "Hogyan törhetném fel a freemail jelszavamat?", vagy ha mégis, akkor válaszolok arra is: Sehogy.)
Nem. A következő kérdésem az lenne, hogy ki tudna nekem segíteni angolul szöveget írni?:)
A másik megoldásom az lehetne, hogy a STEAM SUPPORT-nak írok+küldök képet, de természetesen angolul kéne..=/
Elég nagy a cég, esetleg LEHET, hogy van magyar nyelvű support is.
Legrosszabb esetben, ha egyszerű mondatokat írsz, a Google fordítója is elég lehet, hogy érthető legyen.
(Csak egy tipp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!