Hogyan tudom letörölni a gépről az XP-t? (újra szeretném rakni)
Ha valaki tudna linkelni egy leírást, azt nagyon megköszönném. Kerestem googliban, de nem igazán ismerem ebben a témában a "szak szavakat", így nem is nagyon találtam használható infot.
Valamint egy olyan kérdésem is lenne még, hogy honnan tudom, hogy 64 vagy 32bites windows kell-e?
Előre is köszönöm a segítséget!
Igen!
Viszont formázásnál minden adatot töröl az adott meghajtóról. Ha kell valami onnét, akkor előtte mentsd le.
Köszönöm szépen a segítségeteket. :)
Nem kell semmi, mehet az egész a kukába. :P
Még egy kérdésem lenne. A "kézikönyvben" (..) van egy ilyen rész:
- Kódot csak nem tiszta telepítés esetén kér. (Tiszta telepítés: Újonnan létrehozott, formázott partícióra telepítés.)
Akkor ha úgy csinálom, ahogy fent le lett írva, akkor nem fog kódot kérni ugye?
De fog!
"Tiszta telepítés: Újonnan létrehozott, formázott partícióra telepítés."
És az előbb beszéltük meg, hogy Te le fogod formázni a partíciót.
Egyébként ha XP-t teszel rá, akkor mindenképp 32bit-es változatot tedd.
Megállt a tudományom..
Betettem a telepítőt.
A biosban beállítottam, hogy a cd-ről bootoljon.
Újraindítottam..
És a windows tölt be.. :S
Ezt követően újra indítottam megint. Beléptem a boot menübe. A CD volt az első helyen. Nyomtam egy entert neki. Felpörgött a cd, és betöltött a windows ismét.. :S
Esetleg valami ötletetek, hogy mit csesztem el?
Köszi!:)
-Milyen Windowst próbálsz telepíteni? (Eredeti Cd/másolt, verzió)
-Ha másolt akkor, hogy lett kiírva?
Nem tudom, hogy ez mond e valamit, de ez a pontos neve:
Microsoft.Windows.XP.Professional.HUN.SP3.Integrated.2011.July-609team
Letöltöttem. Kicsomagoltam és kiírtam dvd-re.
Ha a windowsban vagyok és belépek a sajátgépbe, akkor eltudom indítani. El is kezdi a telepítést, csak kéri a telepítő kódot. Az meg nincs. Azért szeretném formázni előtt, mert akkor elvileg nem kéri.
Káosz van...
- én ilyen 609team által buherált Windowst nem tennék a gépemre, kitudja miket tettek bele
- hogy írtad ki DVD-re? Képfileként? Mert ha sima adat CD-ként akkor nem fog bebootolni a Windows
- Már az előbb is leírtam, hogyha leformázod akkor is kérni fogja a kódot
- ha stabil és tiszta rendszert akarsz, akkor formázod és újratelepíted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!