Van egy program:Advanced System Care 5 ami hazavágta a Windows7 rendszerét. Tehát nem engedi megnyitni a start menü programjait. (Sajátgép, vezérlőpult, stb. ) Most lett újratelepítve a gép (nem olcsón) és erre ez a program megölte. MIT LEHET TENNI?
Indítsd el a gépet csökkentett módban, és írd be a start menünél, hogy cmd.
Ezután írd be ezt: rstrui.exe
Kövesd a lépéseket a képernyőn. Ez majd visszaállítja neked a rendszert abba az időpontba amikorra te szeretnéd (tehát a Sístem Care 5 telepítési ideje elé!).
Sok sikert :)
még a rendszer-visszaállítás előtt!!! javasolt:
Advanced System Care 5 progit elindítani és a HELYREÁLLÍTÓ MODULRA klikk! majd megkeresed azt az utolsó dátumot, ami után a probléma jelentkezett (uis az A.S.C.- automatice elmenti a módosítás előtti állapotot!!) és a Változások visszaállítására klikkelsz! OK.
majd csak ezután, csinálj rendszer-visszaállítást, (mert egyébként nagy valószínűséggel, azt írja ki, hogy a Rendszer-viszaállítás, nem lehetséges az adott időpntra, válasz másikat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!