Hogyan állítsam be hogy passzoljon a hang a képhez?
HD filmek buherálásával kapcsolatosan
írtam fórumokba is,de a legtöbb helyre már régen írtak be.
az a problémám,hogy a forrás angol,itthon nem készült belőle DVD se más formátum. viszont van nekem hozzá szinkronom.
az a baj,hogy nagy az eltérés ilyenkor lehet igazítani az audiót a videóhoz,és fordítva,azt vágom.
de valamiért nem passzol.
a forrás hossza 1:34:19 másodperc.
a szinkron 1:30:32 másodperc.
először próbálkoztam a videót igazítani,de pár másodperc eltérés van,hiába állítgatom az értéket nem nagyon akar összejönni a szinkronba a kettő. utána gondoltam megpróbálkozom besweet progival a videóhoz igazítom,és kapok egy 1:34:18 hosszúságú audiofájlt,de ez nem olyan egyszerű mint gondoltam,mert a progiban nem tudom mliyen értékeket kell megadni,illetve megadtam ezt azt,de valszeg hibásak,mert hiába megyek a wavtoac3-ra nem történik semmi,pedig behívtam a fájlt,amit előzőleg virtual dubbal mentettem ki.pedig a legtöbb ilyen csinált filmnél is általában az audiót igazítják a videó hozzához,szóval valami tanács? mert nem jövök rá. pedig aztán nem mondhatom,hogy nem foglalkozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!