Milyen vírusirtót ajánlanátok egy pentium 3-as gépre?
Figyelt kérdés
A gép tulajdonságai:
Proci: pentium III 866Mhz (alias: coppermine)
RAM: 192Mb, majd bővítem 256Mb-ra
Videókártya: 128Mb ati radeon 9100
2012. jan. 15. 18:08
1/8 legendavagyok01 válasza:
A fejlesztők legalább a mai minimális rendszerkövetelményekre fejlesztenek, egy PIII-as gép pedig nem ez a kategória. Nem tudom, mit csinálsz egy ilyen gépen, de ha csak internet és irodai munka, zene, akkor ilyenkor fel feldobni egy kis linuxot, és a vírusirtó probléma is letudva.
2/8 legendavagyok01 válasza:
jav.: ...kell feldobni...
3/8 anonim válasza:
Ilyen gépre én is a linuxra voksolok.
Kevesebb a szívás vele, nem kell vírusirtó és még jelentősen valószínűleg gyorsabb is lesz. (A linuxok jobban ki tudják használni a gyenge HW-t is.)
4/8 anonim válasza:
Az Avast! egészen jól elment rajta. Próbáltam egy másikat is, aminek az a zöld alapon fémszínű robot az ikonja, az eléggé lelassította a vírusadatbázis frissítésekor.
Ajánlom a Linuxot is, de oda ne keress vírusirtót, mert a Clamav, ami Linuxra készült, teljesen kiüti, nem tudsz semmit sem csinálni vele.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, és ha már linux, akkor annak melyik disztributíciójá ajánlanátok?
2012. jan. 15. 22:44
6/8 A kérdező kommentje:
ööömm, disztribúció*
2012. jan. 15. 22:48
7/8 anonim válasza:
Én a Puppy Linuxot, ill. a Tiny Core Linuxot ajánlanám.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jan. 16. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!