Milyen vírusírtót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Windows 7 operációs rendszerre kellene egy jó vírusírtó. Olvastam az Avast az jó, fórumokon.
A Kaspersky-ről nem sokat tudok,nem értek nagyon ezekhez. Mit tudtok ajánlani,ami ingyenes,és megbízható?
Köszönöm!!
2012. jan. 10. 15:44
1/11 A kérdező kommentje:
Meg ha jól tudom, biztonsági kulcsot is kérnek,vagy jelszót, ebben is tudnátok segiteni?
2012. jan. 10. 15:48
2/11 anonim válasza:
Én 2012-es AVG-t használok. Az Avast-ban sosem bíztam, de nem értettem, hogy mért....
3/11 anonim válasza:
Ha ingyenes kell, ésszel netezel, és nem jársz veszélyes oldalakon, akko pl MSE:
Szépen beleolvad a Windows-ba, csendes, nem terheli a gépet.
De jók még ezek is:
avast free, AVG free, avira free, Panda Cloud.
Vagy ingyenes internet security-k: Comodo Internet Security, Outpost Security Suite Free.
4/11 anonim válasza:
Eset Smart Security legjobb védelem
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor most Avast vagy AVG? Vagy mindegy,mert mindkettő jó?
És még egy olyan kérdésem lenne,hogy Windows 7-en hol tudom kivenni a programokat az automatikus indításokból,hogy ne induljon el bejelentkezés után? Köszcsi mindenkinek :))
2012. jan. 10. 16:16
6/11 anonim válasza:
Eset Smart Security !%!!!!!!!!!!!44
7/11 anonim válasza:
ha a virusölöt kiveszed nemlesz védve a géped
9/11 anonim válasza:
Nekem Avast van és meg vagyok elégedve
10/11 anonim válasza:
nekem avg 2013 van a boot lasbb let de egyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!