Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ajánlanátok ingyenes virusirtót?

Ajánlanátok ingyenes virusirtót?

Figyelt kérdés
Ha lehet akkor kérnék linket is.köszönöm
2011. máj. 7. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

AVG Antivírus

www.grisoft.com

2011. máj. 7. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
comodo
2011. máj. 7. 15:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Avast
2011. máj. 7. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha mindenféleképpen ingyenes kell akkor [AVG 2011] [link]

Én a helyedben "fizetőset" használnék/használok.

2011. máj. 7. 16:54
 5/12 legendavagyok01 ***** válasza:
100%

Avira Antivir Personal:

[link]

Tűzfalnak: Comodo Firewall

[link]

(ez így egyébként egy komplett megoldás, de külön lehet telepíteni a vírusirtót vagy a tűzfalat)

És még némi kártevőirtás, Matwarebyte' Anti-Malware:

[link]

Ez így legális, ingyenes "csomag".

2011. máj. 7. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:

AVG/Avira/MSE/Panda Cloud esetleg avast! ha bátor vagy + Win7tűzfal vagy ha XP-d van akkor külső tűzfal (kikapcsolt HIPS modullal) pl. COMODO + Malwarebytes' Anti-Malware Free néha frissítve és lefuttatva.

Vagy COMODO Internet Security, de a Defense+ -t ajánlom kikapcsolni, vagy néha meg fogsz őrülni. Annyit nem ér a plusz biztonság, amennyit foglalkozni kell vele.

2011. máj. 7. 18:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Az Avast 6-on látni, hogy tényleg dolgozik (nem úgy, mint az 5), és közben nem lassít, de nem árt mellé egy nagyon jó, és sokat kérdező tűrfal = Comodo, és Defense+ legyen bekapcsolva.

Ha más AV-t teszel fel, Comodo-t akkor is merem ajánlani, évekig használtam gondok nélkül, és a Defense+-on sok minden akadt már fent. Az IS-t messze kerüld el tőlük (hacsak nem értesz hozzá nagyon, mert akkor jól is be tudod állítani).

2011. máj. 7. 23:07
 8/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:07

Azért a HIPS-hez is kell hozzáértés. Meg türelem.

Nagyvonalakban tudom, mi az, hogyan kell "tanítani", hogyan lehet beállítani, és egy olyannak, akinek itt meg kell kérdeznie, milyen vírusirtót ajánlunk neki (=nem szaki), nem kívánom. De szakiknak se feltétlen kell. Minek otthonra ekkora biztonság (ami végülis nem is biztonság, mert a végén már odafigyelés nélkül okézzuk le az ablakokat)? Ha meg mégis kell biztonság, akkor figyeljünk oda a többi tényezőre. Vagy használjunk viselkedés elemzőt, ami tényleg csak a gyanús tevékenységekre kérdez rá.

Nem akartam bántó lenni, csak a véleményemet írtam le...

2011. máj. 7. 23:34
 9/12 anonim ***** válasza:
23:34 Sok mindenben igazad van, amit leírtál. Viszont, ha az ember szán rá időt, energiát, és nem lusta utánakeresni dolgoknak, akkor a tűzfal is "taníthatja" az embert. Engem pl arra tanított meg, hogy a plusz biztonság ér annyit, hogy megtanuljam, mi, mikor és mit akarhat.
2011. máj. 7. 23:49
 10/12 TheFPSVik ***** válasza:
Nekem most AVG-m van de az Avast se rossz csak azzal aza bajom hogy a játékoknál szokott beriasztani egy csomoszor...sz.val ha játszani is akarsz akkor ne használd az Avast-ot
2011. máj. 8. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!