Ajánlanátok ingyenes virusirtót?
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:49
Hát, erre meg azt lehet mondani, hogy ízlések és pofonok, kinek mi.
Ismerek olyan - nem személyesen, hanem az egyik vírusirtó hivatalos fórumáról -, aki Windows 7 64bit rendszeren 3 állandó védelmet (vírusirtó + MBAM pro + Win Defender) használ, legalább két böngésző-kiegészítőt ezen felül még külön viselkedés elemzőt is (azt hiszem, a WinPatrol-t).
Én csak egy vírusirtót használok, abból is egy gyengébbet. Meg a Win tűzfalat. A vírusirtónak sokáig nem is volt 64-bit kompatibilis a viselkedés elemzője. Csak egy kicsit zavart. Most, hogy már kompatibilis, így is gyengébb beállításon használom ("Kérdez" helyett az "Automatikus döntés" alapbeállításon, hogy ne zaklasson véletlenül se, főleg, ha nem én vagyok a gépnél).
Azt a kis esélyt meg meghagyom, hogy valami bejöjjön. Van rá remény, hogy le tudnám irtani MBAM Free-vel.
Viszont rendszeresen futtatom a MBAM-t, online scannert, és ha pendrive-on viszek valamit, előbb itthon TotalCommander-rel megnézem, van-e rajta valami rejtett nem oda való fájl. Nem szokott lenni.
Mindenki, akit érdekel, többet tesz a gépe védelméért, de kicsit eltérnek az ízlések. Én nem szeretem a HIPS-eket.
És hozzá nem értőknek nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!