Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a baj a fájlal?

Mi a baj a fájlal?

Figyelt kérdés

Megnyitom a word fájlt és ezt írja ki: A(z) 'resident evil.docx' elem amelyre ez a parancsikon mutat, megváltozott, vagy máshová helyezték, ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni.

Törli a parancsikont?

Ezt írja.

De én nem akarom törölni!

Hogy lehetne megoldani?

Nagyon kell nekem ez a fájl, nagyon fontos!!!

Help pls!

Előre is köszönöm!

2012. jan. 15. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Annyiból kellemetlen a dolog, hogy lehet az, hogy pont MOST írod felül azt a fájl-t ami épp kell. Visszaállításkor csak azt a fájlt állítsd vissza ami kell...
2012. jan. 15. 11:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Oks, am mire írja felül?

Nem igazán értem ezt a programot.

Így csinálta:

Ugye bejött a program, akkor fent van, hogy melyik meghajtón (partíción) szeretném visszaállítani a fájlokat.

Alapból a c-n volt, aztán rákattintottam mellette a vizsgálatra. Egy csomó piros jelölt akármi kijött xD, fent kipipáltam a kis kockát, azzal az összes kipipálódott magától, aztán visszaállítás.

Ennyi történt.

Valamit rosszul csináltam?

2012. jan. 15. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem az összeset kell visszaállítani, csak azt ami neked kell. Csak ennyit csináltál rosszul...

A probléma lényege az, hogy 3500 fájl visszaállítható, mert azok még megvannak, de ha elkezdi a visszaállítást ugyanerre a partícióra, akkor a visszaállított fájlok ráíródhatnak a még vissza nem állított fájlokra, így azok elvesznek...

2012. jan. 15. 11:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Am már 12.000 visszaállított fájlnál tart.
2012. jan. 15. 11:36
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi van most, a C program files tele van txt fájlokkal xD, pedig eddig mappák voltak benne azok meg eltűntek...

Asszem ebből rendszer visszaállítása lesz a program telepítése előttre.

Aztán újra letöltöm, csak majd csakis azt a wordot fogom visszaállítani ami nekem kell.

2012. jan. 15. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Töltsd le a "Recoverydesk" nevű programot - az normálisan visszaállítja...
2012. jan. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!