Mi a baj a fájlal?
Megnyitom a word fájlt és ezt írja ki: A(z) 'resident evil.docx' elem amelyre ez a parancsikon mutat, megváltozott, vagy máshová helyezték, ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni.
Törli a parancsikont?
Ezt írja.
De én nem akarom törölni!
Hogy lehetne megoldani?
Nagyon kell nekem ez a fájl, nagyon fontos!!!
Help pls!
Előre is köszönöm!
Igen, az eredeti fájlt, amiből ezt a parancsikont csináltam már töröltem, mert azt hittem nem baj...
Korábbi verzióra sem lehet visszaállítani? Nincs valami megoldás hogyan lehetne megnyitni?
Valami programmal, vagy ilyesmivel???
Nem fogod tudni használni, a parancsikon csak egy pár kb-os link a fájlhoz. Semmi mást nem tartalmaz belőle, csak az elérési útvonalat hozzá. Minden tartalom ott van a hivatkozott fájlban, illetve már nincs törlés után.
Legközelebb ne töröld le az eredeti fájlt, és inkább kérdezz rá valakinél egy műveletre ha nem vagy biztos annak hatásáról.
GetDataBack, ha még nem íródott felül vagy egy ingyenes megoldás:
És ahogy előttem írják, a parancsikon az nem maga a fájl. Az eredeti fájlt ne töröld, mert akkor nem ér az egész semmit...
Fehersrac:
Az mindegy, hogy milyen helyet használok a visszaállításra ugye? Mert most egy csomó fájlt állít vissza, vagyis amik mellett piros jelölés van.
Eddig 3500 visszaállított xD
Írhattad volna előbb is, már mindegy. Már a felénél tart, nem állítom meg xD
Majd kiderül mi lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!