Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baja? (többi lent)

Mi lehet a baja? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az MKVToolnix nevű programot használtam Windows 7 alatt, és ahogy befejezte a konvertálást, kiírta, hogy Windows Intéző működése leállt, ezután újraindul. Ezt állandóan csinálja nem lehet semmit se megnyitni, kivéve a feladatkezelőt, de ott nem tudtam semmit se csinálni vele. Most sem arról a gépről írok. Egyébként nem ez volt az első eset ilyen már történt ilyen egyszer, akkor elvittem egy közeli informatikus ismerősömhöz, aki azt mondta, hogy a felhasználói fiók "összezavarodott". Nyitott egy újat és az működött eddig. Bár nem tudom, hogy csinálta, mert semmit nem lehet csinálni a géppel. Ráadásul ezt azért problémás megoldás, mert akkor elvesznek a filmjeim amik abban a felhasználói fiókban vannak, és annak nem örülnék. Arra gondolok, hogy nem nagyon szereti ez az MKVToolnix nevű program a Win 7-t mert már másodszor szart be, ráadásul úgy emlékszem csak ezzel a két alkalommal használtam ezen a rendszeren, és ami nagyobb probléma, hogy a jövőbe is szeretném használni, bár akkor visszarakom inkább az XP-t remélem azzal nincs semmi baja. Tehát mit kéne vele csinálnom, hogy ne vesszenek el az adatok és a Win Xp menjen a gépn?
2012. jan. 14. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Vezérlőpul (control panel)-t megnyitni utánna a kategóriás mód (csak úgy tudom megmondani) ott egy zöld és egy kék ruhás emberke alatt add or remove user account (fiók létrehozása és letávolítása) Create a New user (új fiók) rendszergazda,név és jelszó. Ennyi.
2012. jan. 16. 13:49
 2/7 A kérdező kommentje:
De a vezérlőpultot, hogy nyissam meg? Mert ahogy bekapcsolom a gépet rögtön jön ez a szar és kb csak 1 kattintást tudok csinálni előtte.
2012. jan. 16. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Cökkentett mód->start->keresés->msconfig->Automatikus indítás és kiveszed a pipát.
2012. jan. 23. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy az adatokat meg törléskor kérdezi,hogy mentse-e,szóval nem veszik el.
2012. jan. 23. 08:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2012. jan. 26. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2012. febr. 3. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a windows xp mode-t is kipróbálhatod,ha olyan rendszered van: [link]
2012. febr. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!