Mi lehet a baja a mafia-nak?
Figyelt kérdés
Egy asus eee pc 1011px-re tettem fel és egyáltalán nem akar menni akadozik és a kép sem jó.Ismerős gépére is fel lett téve azon jobban működik Win7-em van2012. jan. 5. 10:18
2/3 anonim válasza:
Ha a mafia 1-ről beszélünk akkor valószínű, hogy a Win7 lesz a ludas (ha minden drivered telepítve van rendesen. Főként a vga kártya driver a lényeges). Kompatibilitási beállítást csináltál már?
3/3 lindmayer válasza:
fél éve vettem meg eredetiben(dvd változat), és a hetesen nem akar működni(xp-n nem próbáltam, bár elvileg azt írja hogy vistán fut); a megoldás letöltöttem egy 3 cd-s változatot, és az rendesen működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!