Miért akad nálam a gta 4?
Figyelt kérdés
a játék eredeti!
gépem:4gb ram,videokari:shappire radeon hd 6790 1gb,2 szer 2,20ghz (intel celeron E1500)
alaplap:asrock g31m-vs
mi kéne még és mennyi?
(a játék minimumon fut de még úgy is akad)
2012. jan. 14. 09:12
1/6 anonim válasza:
mert celeron proci van benne meg egy eléggé régi alaplap meg a video kártya se a +2 giga ram se nagyon elég neki az én személyes tapasztalataim szerint (( intel core 2 quad q8300 3,2ghz 4gb ram gtx 550ti 1gb = very high all max felbontás FPS= 40-80))
2/6 anonim válasza:
a 6790 egy erős középkategóriás kártya, ha azon múlna a dolog full grafon menne, csak a celeron proci elég gyenge, nem tudja kihajtani a videókártyádat. ez más játékoknál is elő fog jönni így. én a helyedbe összekaparnék egy intel core i3ra vagy egy phenom x2re az olcsóbb kategóriából, azokkal már tuti hogy menne a játék szerintem még full grafikán is.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat majd utána nézek a prociknak!
2012. jan. 17. 19:40
4/6 anonim válasza:
azért egy 2magos i3man nem menne.. ismerösömnek i3 3.4ghz re van tápovla egy 6990 2gb karival 4giga ramal windows 7 64bitel és ha már medum felé tolja akkor kemény FPS laggja lesz..
5/6 A kérdező kommentje:
AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3 Processzor jó lenne az alapomba?
2012. jan. 23. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!