Képernyő fényképezéssel kapcsolatban tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet képernyőt fényképezni? Én megpróbáltam az ALt + Prt Scr-pel, de nem sikerült. Megállította a képernyőt, de nem tudtam beilleszteni a ctr + V billenytyűkkel. Paint-be próbáltam beilleszteni de semmi eredmény.
Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak másképp?
nagyon köszi
2012. jan. 12. 13:24
1/5 anonim válasza:
A Prt Scr gomb erre szolgál. Utána a paint-ben ctrl+V. Ennyi.
Vagy használd a Fraps nevű programot.
2/5 _Zoldike_ válasza:
az alt-ot nem kell nyomni hozza
ha meg valami jatekbol akarsz screenshotot, nem biztos hogy a print screen gombbal tudod megoldani, lehet valami egyeb gombra van allitva, azt meg a jatek leirasabol tudhatod meg, hogy mire, esetleg a beallitasokban szerepelhet
3/5 anonim válasza:
Prt Sc és utána Ctrl+V.
Rendelt képnél (videók, játékok) nem fog működni.
4/5 anonim válasza:
Nekem játékoknál is működött, oké nem mindnél. Alt+tab-bal letettem a tálcára, nyit paint, bemásol, ment. Ennyi. Amúgy játékoknál ott a FRAPS, de ezt már írtam.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sikerült megoldanom.
2012. jan. 13. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!