Mért van az, hogy windows telepitésekor felosztottuk a hdt 2 particióra, és csak 1ik van most jelen? Hogy lehet visszaállitani? Help please
Üdv:)
Lehet hogy nem aktív a partíció:)
Tuti nem aktív.
Nem kell visszaállítani.
Jól van megcsinálva, csak aktívvá kellene tenni a maradék részt.
Másként fogalmaztam :)
tehát amikor telepítették a Windowst csak az a baj hogy nem tudom melyiket a másodlagos partíciót nem particionálták vagy is kihagyták hogy van de a win nem lássa :)
ma 16:23
Na erről beszéltem :)
csak jobban megfogalmaztad:)
"Jól van megcsinálva, csak aktívvá kellene tenni a maradék részt.
Ez megint mi. Egy vinyón ha van mondjuk két partíció, akkor a rendszerpartíció az AKTÍV partíció, mert csak ilyenről bootol a rendszer, tehát dobja magát, hogy a másik nem aktív. Ha aktívvá teszed a második partíciót, akkor nem fog tudni bootolni az oprendszered...
A nem lefoglalt meg megint más. Valószínűleg nincs is partícionálva vagyis partícionálni kell...
Tessék, ingyenes :
Az "Aktívvá tenni"-t úgy értettem hogy ők is értsék hogy miről van szó.
Nyilvánvaló hogy nem értenek hozzá, ha elkezdünk itt nekik a logikai partícióról beszélni fogalmuk sem lesz mit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!