Hogyan kell úgy adatot törölni flash meghajtóról (vagy bárhonnan) hogy utána ne lehessen recoveryvel visszaállítani?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 23:18
2/7 anonim válasza:
Szerintem a legbiztosabb valami semleges dologgal felülírni
3/7 Boda Gergő válasza:
kiegészítés szekalmix kolléga válaszához:
nem egyszer többször kell felülírni.
4/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, fogod a cuccot, rárakod egy üllőre, sínre, betonkockára, és rávágsz egy 5 kilos kalapáccsal, aztán addig ismétled, amíg maradtak egyben részei.
5/7 anonim válasza:
88 meg 89%-os olvastátok a linkelt cikket? Nyilván nem, mert akkor nem beszélnétek hülyeségeket...
6/7 anonim válasza:
a mágnesesnél a többszörös felülírás bejön, flashnél nem tudom hogyan működik a dolog
HDD nél is az a probléma hogy nem tud hova rakja az adatokat úgyhogy kb azt lehet megcsinálni hogy formázol teleírod formázol teleírod formázol teleírod és akkor elméletileg nem tudod már visszaállítani
7/7 anonim válasza:
Olvastam a cikket. Nem is a flash-alapú cuccokra írtam, amit artam, hanem mezei HDD-re. És tudom, hogy van olyan összeg, amennyiért vissza lehet állíttatni az adatokat, hétköznapi felhasználó szintjén még így is a felülírás (akár többször) jó megoldás. Gondolom nem a wikileaks vagy a Pentagon kutat utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!