Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit ürítsek ki a Program...

Mit ürítsek ki a Program files-ból?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még csak augusztusban vettem a laptopot, akkor tesóm elvitte valakihez h installálják rá a windowsot, s a C-ben összesen 20 GB a hely, abból pedig most 55 MB szabad. Átnéztem a Program Filest, ott egy csomó minden van. Az a baj, hogy jobb alsó sarokbana gép már többször is kijelezte, hogy kevés a szabad hely a C meghajtón és, hogy ürítsek. Nos megnéztem a Program Filest (angol windows) de nem tudom, hogy mit törölhetnék. Annyi minden van, félek, hogy valami olyasmit törlök, ami nagyon fontos a gépen. Valaki tudna segíteni az ürítésben?? Ilyesmi programok vannak: 7-zip, Adobe, Application Updater, ATI Tehnologies, Cisco, Common files, DivX, Google, Hewlett-Packard és még sok más. helyesírásért bocsi. UI: NAGYON SÜRGŐS ÉS FONTOS!!
2012. jan. 7. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2012. jan. 10. 06:42
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi, ürült több, mint 2 giga. :) am a C meghajtón két Program Files van, csak az egyik listáját írtam ide be. az számít?...
2012. jan. 13. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:
nem igazán számít
2012. jan. 13. 09:39
 14/15 A kérdező kommentje:
egy jó néhány programot nem enged törölni. mit tegyek? általában az a probléma lép fel, hogy más program akadályozza. ilyenkor mi a teendő?
2012. jan. 23. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:

általában azért nem lehet őket törölni,mert éppen futnak,el vannak indítva,

ha leállítod ,akkor már simán törölhetőek

2012. jan. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!