Az a helyzet, hogy még csak augusztusban vettem a laptopot, akkor tesóm elvitte valakihez h installálják rá a windowsot, s a C-ben összesen 20 GB a hely, abból pedig most 55 MB szabad. Átnéztem a Program Filest, ott egy csomó minden van. Az a baj, hogy jobb alsó sarokbana gép már többször is kijelezte, hogy kevés a szabad hely a C meghajtón és, hogy ürítsek. Nos megnéztem a Program Filest (angol windows) de nem tudom, hogy mit törölhetnék. Annyi minden van, félek, hogy valami olyasmit törlök, ami nagyon fontos a gépen. Valaki tudna segíteni az ürítésben?? Ilyesmi programok vannak: 7-zip, Adobe, Application Updater, ATI Tehnologies, Cisco, Common files, DivX, Google, Hewlett-Packard és még sok más. helyesírásért bocsi. UI: NAGYON SÜRGŐS ÉS FONTOS!!
Mivel csak 50 megád van a c: nigy ha van másik partició oda mentsed és oda telepítsed
2012. jan. 7. 14:33
7/15 anonim válasza:
20 gigára 7-est felrakni bizony hiba, 30 gigán viszon már kényelmesen elfér 6 giga szabad hellyel, lapozófájllal. CCleaner mellett ajánlanám a tuneup utilities 2011 program felrakását is, ugyanis az több adatszemetet töröl, például a windows update biztonsági másolatait is, ami akár másfél giga is lehet!
2012. jan. 7. 14:40
8/15 anonim válasza:
pedig bizony ki lehet sok mindent törölni a Programok mappából is , ilyent mint pl a Google nyugodtan ,
de ha pontosan megírod a listát,segítek ,és törlés után is hibátlanul fog menni a géped
2012. jan. 7. 17:36
9/15 anonim válasza:
Az ATI-t nehogy kitöröld, azon kívül amiket nem használsz, azt nyugodtan kitörölheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!