Mitől van az hogy nem tudom a Windows 7et telepíteni? Kiirtam lemezre Alcohollal is meg ImgBurnel meg MagicIsoval meg PowerISOval is de egyikel se akar bootolni. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 13:42
11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítségeteket. Holnap megpróbálom mert még töltődik és ma dolgozok is. Remélem sikerülni fog. Még 2 dologban kérem a segítségeteket. 1: Alcohol 120%-al hogyan írjam ki hogy jó legyen? 2: Windows8-at hogyan tudok a Windows7 mellé telepíteni hogy indulásnál lehessen kiválasztani hogy melyik rendszert töltse be? 2 winyóm van. 1.160 2.1TB. a 160ason van a rendszer.
2012. jan. 8. 07:36
12/18 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz és igaznak kell lennie akkor Intel DG33FB alaplap van a gépezetemben
2012. jan. 8. 07:43
13/18 A kérdező kommentje:
és a Linux Ubuntut is szeretném még pluszba telepíteni. Ezt így lehetséges? És ezt hogyan? Még 1szer köszönöm szépen mindenkinek a gyors segítséget.
2012. jan. 8. 08:16
14/18 A kérdező kommentje:
ebben nem tud nekem segíteni senki?
2012. jan. 8. 15:43
15/18 anonim válasza:
Ha nem boot-ol a windows7 lehet hogy ttúl nagy sebességgel írtad ki. Boot lemezt max. 4x-es sebességgel írj ki. Ha így sem megy akkor nem képfájlba írod ki. Lehet win7-Linux párosíttás ,de elősször a Linuxot telepítsd, ha két vinyód van akkor lehetőleg mindegyik op. rendszert másik vinyóra.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Rossz volt a Windows 7-em. Beszereztem egy másikat és azzal már működik. Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.
2012. jan. 9. 12:31
17/18 anonim válasza:
"Jaaa és XP-ről nem lehet WIN7-re frissíteni...."
Nagy kár. De az enyém működik.
18/18 anonim válasza:
""Jaaa és XP-ről nem lehet WIN7-re frissíteni...."
Nagy kár. De az enyém működik."
"A Windows XP operációs rendszert használó számítógép Windows 7 rendszerre történő frissítéséhez válassza az Egyéni lehetőséget a Windows 7 telepítése során. Az egyéni telepítés nem őrzi meg a programokat, fájlokat és beállításokat. Emiatt ezt az eljárást néha „tiszta” telepítésnek is nevezik. "
Érted, tiszta telepítés vagyis telepítés a nulláról, nem frissíthető, de ha neked sikerült, akkor szólj a Microsoft-nak, mert ez az ő hivatalos oldalukon van. Olvass bele:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!