Rudolfo10 kérdése:
Hol kapok a neten egy jó Windows 7-est?
Figyelt kérdés
Nagyon kellene egy jó, stabil.
Bent vagyok olyan torrent oldalakon, mint pl nCore, BitHumen, Filelist, Demonoid, 1st, microbit stb.
2012. jan. 7. 09:25
1/7 anonim válasza:
Rákeresel a Windows 7 kifejezésre, megnézed mi az amit soka töltöttek és most is töltenek, annak leírását hogy mit tartalmaz, és letöltöd.
Helyetted ezt senki nem fogja megcsinálni, és csak ennyi dolgot lenne. Annyira figyelj hogy melyik kiadást töltöd, és hogy 32 vagy 64 bitre van szükséged.
2/7 anonim válasza:
bent vagy de használni nem tudod,sokan éveket várnak míg bejutnak pedig profi torrentesek... pl ncore-ra nem is lehet semmilyen buherált hülyeséget feltolni,ha azt leszeded garantált hogy működik.
3/7 anonim válasza:
4/7 ProMaster válasza:
Amit kifelejtettek! Mindenképpen nCore-ról töltsd le, mert oda nem engednek vírusos fájlt feltölteni... Ha rákeresel nCore-on a Windows 7 kifejezésre kidob majd egy csomót... It neked egy olyat kell keresni hogy Windows 7 64/32 bit MSDN!!! MSDN egy olyan Windows amely érintetlen tehát eredeti lemezről lett átmásolva egy az egyben ezért senki nem "buherált" bele... Az hogy 32 vagy 64 bites rendszer kell-e neked azt Te tudod! Ha van 4GB RAM-od akkor oda már 64 bites rendszer ajánlott (de már 3-nál is), ha viszont csak 2GB RAM-od van, mint nekem a laptopon akkor oda elég a 32 bites rendszer...
5/7 A kérdező kommentje:
Windows 7 Ultimate x64 EN-G MSDN - ezt a verziót töltöttem le, valamint fel is telepítettem. Szerinted, hogy aktiváljam, hogy jó menjen.
2012. jan. 10. 06:11
6/7 A kérdező kommentje:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 10. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!