Mért áll be folyton a kék halál a gépemen?
indításkor mindig kiír egy hibaüzenetet a windows, RunDll néven, hogy :
"Hiba a következő indítása közben: msijma32.dll . A megdott modul nem található.""
rendszeresen szeret elkékülni a képernyőm(ugy kb fél orával indítás után, de van hogy már rögtön mikor bejelentkeztem), kiír vmi szöveget amit ugysincs időm elolvasni mert pár másodpercen belül ujraindul.
Már kicseszettül idegesit.
Amugy asszem windows 7 op. rendszer.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
msijma32.dll nincs
Ha valóban windows 7, akkor start menübe írd be, hogy systempropertiesadvanced, nyomj egy entert. Feljön egy ablak, itt válaszd a speciális fület. A legalsó blokkban, aminek Rendszerindítás és helyreállítás a neve, kattints a beállítások gombra. Alul vedd ki a pipát az "automatikus újraindítás" mellől, majd nyomj egy OK gombot.
Így legalább lesz időd pontosan leírni, hogy mi a hiba, nem fog magától újraindulni.
Ha nem pontosan így hívják a dolgokat a windowsodban, akkor előre is bocs, nekem angol van, nem tudok puskázni. Ha esetleg nem találod így meg ezt a beállítást, vagy a "systempropertiesadvanced"-re entert nyomva nem indul el semmi, akkor nem windows 7-ed van.
az hogy lehet hogy nem tudod milyen oprendszer van a gépeden???
azért azt egyértelműen láthatod ha megnézed mit ír ki.
Nos az a helyzet indításkor hogy tényleg ezt írja ki: msijma32.dll .
Énis sejtettem hogy ez egy olyan illesztőprogi aminek hiányáért nem logikus hogy parázik a gépem.
Rundll: System Volume Information, vagyis a Rendszer-visszaállítás, illetve a Figyelés be van kapcsolva.
Vagy szoftveres, vagy hardveres hiba.
Próbáld meg letesztelni, mi okozza.
A Stop hibakód alapján keress rá a Google keresőjében. Nagyon kicsi a kép, nem tudom elolvasni.
msijma.dll az egy variáns vírus, nekem is meg volt:
msijma.dll I-Worm.Hybris
Újabb I-Worm.Hybris amiben javítására csak egyes elszigetelt esetekben van lehetőség. Sajnos a merevlemez gyári szegmensébe ír adatokat, ezáltal az illesztőprogramok indításakor a memóriacímeket hibásan ágyazza be. A vírus a felhasználóhoz néhány elterjedtebb Hackelt, vagy másnéven feltört, nem eredeti Windows Vista/Windows 7 Home, Professional, Premium, Businnes X86/X64/I386 cabinet fájljaiba rejtve az operációs rendszer telepítésekor települ, de nem minden esetben kerül aktíválásra! Ajánlott a merevlemezt mélyformattálni majd az operációs rendszer felrakása után Vírusbuster programot használni és futtatni a teljes spyware vírusirtási eljárást! Nálam elbánt vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!