Mért áll be folyton a kék halál a gépemen?
Figyelt kérdés
indításkor mindig kiír egy hibaüzenetet a windows, RunDll néven, hogy :
"Hiba a következő indítása közben: msijma32.dll . A megdott modul nem található.""
rendszeresen szeret elkékülni a képernyőm(ugy kb fél orával indítás után, de van hogy már rögtön mikor bejelentkeztem), kiír vmi szöveget amit ugysincs időm elolvasni mert pár másodpercen belül ujraindul.
Már kicseszettül idegesit.
Amugy asszem windows 7 op. rendszer.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
2012. jan. 7. 05:47
11/15 anonim válasza:
Vagy ne használj Hackelt Windowst, esetleg olyant használj amiről biztosan tudod hogy nem sáros! remélem segítettem!
12/15 anonim válasza:
Legalább ne kapcsold be az Automatikus frissitést, ha tört a Windows a gépeden.
13/15 A kérdező kommentje:
és azt hogy kell kikapcsolni?
2012. márc. 10. 19:55
14/15 anonim válasza:
Vezérlőpult/Automatikus frissitések. Itt kell kikapcsolni.
15/15 Krisz92 válasza:
Nekem amikor elinditok valami programot vagy filmet akkor kékhalálozik valakinek valami ötlet léccives jó lenne ha segitene valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!