Asus beépített webcamera megfordulásával, mit lehet kezdeni?
09.09-es válaszolónak:
az a baj,hogy nekem nem ír ilyet sehol.
09.18-as válaszolónak:
nem hagyja,hogy telepítsem az újjat,mert azt írja,hogy nem lehet telepíteni..
Ha frissíteném,arra meg azt írja,hogy az eszköz tökéletes állapotban van és napra kész..
"09.09-es válaszolónak:
az a baj,hogy nekem nem ír ilyet sehol."
Honnan tudod(milyen programot használsz) hogy látod a fordított képet?
13.47-es válaszolónak
Onnan tudom,hogy fordítva van a kép,mert az MSN, Skype,Yahoo,stb.. alkalmazásokon fejjel lefele láthatóak a dolgok. Leszedtem egy CMOS-Camera D-max nevű programot,ami frissítené,ott olvt egy olyan .exe,hogy VideoWiew és az is fejjel lefele mutatta.
Most fogom törölni a webcamerát ls a helyére teszem az előbb említett CMOS-Camera D-MAX-ot. Remélem működni fog.
No, akkor ezt próbáld meg:
A Skype-n >Eszközök ->Beállítások ->Videóbeállítások ->Webkamera beállításai ->Stream Property ->Image Flip->pipáld BE! Vagy, ha be van, akkor pipáld KI!
kipróbáltam mindent,de semmi nem mutatkozott. Skype-on mikor a beállításoknál beszerentém állítani a webcamerát nem engedélyez semmilyen műveletet (pl: kontraszt,görgetés,döntés stb).
Már töröltem is és felakartam tenni rá a frissebbet,de nem engedélyezte,azzal az üzenettel drukkolt elő,hogy: A telepítés nem sikerült! USB2.0 UVC VGA/1.3M WebCam
Hülye Asus-osok fordítva rakták a webkamerát.
Nekem Asus K50C Series van és nekem is fordított a webkamera.
By: DroopBen
Megoldás:
Töltsd le ezt a drivert: [link]
Ezután csomagold ki a letöltött mappát.A mappában keresd meg ezt a fájlt:::: snp2uvc.inf :::::
Jelöld ki, majd szerkesztésre katt.Amennyiben megnyitotta,
keresd meg a szerkesztés lehetőséget az ablakban.Ott menj a keresés részre--majd írd be:Flip.Kattints a (Következő keresés)gombra a már megnyílt kis ablakban.Kicsit húzd lejjebb a csúszkát a jegyzettömb ablakában, ha még nem mutatná a kijelölt részt amit megtalált, és ott lesz az első rész (HKR,DefaultSettings,Flip,0x00010001,1) aminek így kell kinéznie -(HKR,DefaultSettings,Flip,1x00010001,1).
Amennyiben ez megvan, a (Következő keresése) gombra katt mégegyszer és akkor megtalálod ezt (HKR,Settings,Flip,0x00010001,1)aminek így kell kinéznie-(HKR,Settings,Flip,1x00010001,1) persze zárójelek nélkül-:3-.Amennyiben az összesen 2db 0-át átírtad 1-re az x-ek előtt, az ablakon keresd a Fájl menüpontot, ott menj a Mentés másként lehetőségre majd mentsd le.Felül kell írni a már meglévő azonos nevű fájlt.
Amennyiben ez is megvan, a letöltött mappán belöl, keresd a (2ksetup.exe) nevű fájlt, és indítsd el.Minden megjelenő ablakban igen, ok, tovább..Amennyiben a telepítés befejeződött, újraindítást fog kérni.Újraindít, és már működik is!
biztoshogynembiztos nevű felhasználó
megcsináltam de hiba üzenetet kapok a végén és nem újraindítási lehetőséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!