19 GB-osra dagadt a WinXP-m. Hogy törölhetem a fölösleges részeit?
Virus irtóval átnézted már gépet?
ram od menyi?
lapozófájl is foglalhat enyit akár
c n progranfilesba nincsenek felsleges szemetek?
milyen egyéb mapák vanak c n?
mi nagyméretü még windows mapán kivül
rejteg fájlokat is jelenitsd meg
8gb os xp nem semi ot se stimel valami
nemtudom hogy használtad gépet
de windows 7 30gb ot foglal nálam csak mindég:p vagy 29 de mindég enyi marad bármit csinálok
pcplatinium:
Az Installer mappa tisztítása tényleg hasznos volt több mint 3 GB! De a WINDOWS rejtett mappái közül nem tudom, mit szabad törölni ( belinkelt kép bal oldali ablaka)
Aemdae Turion:
Köszönöm, de az általad említett dolgokkal már megvagyok. Semmi nincs telepítve a C: meghajtómra, CSAK AZ OPRENDSZER. Nem vagyok éppen mezei felhasználó, de azért profinak sem mondanám magam. A lényeg, hogy minden telepítésnél, fájlok mentésénél, stb tudatosan a másik partíciót használtam. Szóval ez nem lehet gond.
"Windows ban sok rejtet mapa van és van $ vel kezdödö sok"
el sem tudom képzelni mire használtad géped
de nekem nagyon virus gyanus
mit használsz? van normális virus irtód?
ma 12:46-os
A lapozófájl jó ötlet volt :) Azt is átraktam a másik partícióra. Köszönöm!
Azért csak jönnek itt a hasznos ötletek
De mi ez a sok instaler fájl?
1000 drivert telepitetél már gépre??
én 100 cucot telepitetem már kb. de nincsenek semi ilyedmik a gépen
Nos,
A WINDOWS mappa már csak 5 GB, a többi cucc a C: meghajtón pedig 6 GB. Én ennyivel meg is elégednék, de ha van valakinek még ötlete, írjon nyugodtan.
Köszönöm a válaszokat!
ma 12:53-as
Az a helyzet, hogy nagyon sokat bűvészkedek a gépemmel, mert két oprendszer van rajta (egy XP és egy Win7, mindkettő külön partíción) ezért sokminden megfordul a gépemen, hogy mindkettőt rendesen működtessem. Szóval ezért lehet a sok maradék fájl.
Még várom a virusirtód nevét
és hogy miket használsz gépen
programozói dolgokat? kb. azok csinálnak ilyen szemetet
mért pl egy video lejátszó meg egy játék nem csinál ilyen vackokat c re
ha csak nem valami ismeretlen egyedi fejlsztésü
Jaja értem igy már:) akor most már felszabadult hely:)
hát akor hajrá:p
windows 7 neked is 30gb?:)
xp az nemtudom de nálam ful frisiet programokal feltelepitve vagy 2-3gb se volt a rendszer maga atöbi az más:p
ma 12:57-es:
Még annyit, hogy vírusirtóm most éppen nincs fent, de most rakom fel újra a BitDefender 2011-et. Eddig az volt, csak borzasztóan lelassítja a gépet. Erre nem tudsz valami orvosságot?
CPU: 2,80 GHz
RAM: 2024 MB
videokártya: ATI Radeon HD4800
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!