Hogyan tudom a Windows 7-et telepíteni paintdriveról?
Figyelt kérdés
Notebookomon nincs cd/dvd olvasó és ez komoly gondokat okoz...2012. jan. 3. 14:03
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem totál kidőlt a gépem, a BIOS menűből tudok alkotni. Ha paintdriveról boot-olom, de nem megy a telepítés sajnos, van egy külső winchesterem, azzal lehetne valamit kezdeni.
2012. jan. 3. 14:12
4/11 anonim válasza:
Mint az első hozzászólásnál látod a pendrive előkészítéséhez programot kell futtatni és ehhez kell egy működő oprendszer, mert enélkül ezt nem tudod megcsinálni. Maximum más működő gépén...
5/11 lindmayer válasza:
de mivel sikerült a kérdést föltenni, gondoltam van egy másik működő gép a közeledben, amire esetleg programot is tudsz telepíteni
7/11 A kérdező kommentje:
a programot lefuttatom a másik gépemen, az okés, de a netbookon, amin jelenleg nincs oprendszer, hogy tudok a paintdriveomról telepíteni?
2012. jan. 3. 18:52
8/11 anonim válasza:
Ott írja. A pendrive-ot megcsinálod a másik gépen, ott futtatod a progit aztán rádugod a másikra és bootolsz...
9/11 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem a Windows 7-et, minden flottul ment, viszont amikor a boot menűben beálítottam az USB-t és elindult a gép, ezt írta ki: error loading operating system.
Ez azt jelenti, hogy a notebook nem bírja el a Windows 7-et, vagyis egyszerűen nem felel meg a gépigényeknek?:(
2012. jan. 3. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!