Tudtok-e olyan videószerkesztő programot, ami az AVI-kat szerkesztés után konvertálás nélkül, AZONOS minőségben írja ki fájlba?
Figyelt kérdés
Több programot kipróbáltam, Pinnacle Studio 14, Adobe Premier Elements, Avid Studio, ezek mindegyike átkonvertálja és romlik az amúgy sem túl combos minőség. A UleadVideoStudio nem konvertálja át, szerkesztés nélkül azonos minőségű és mennyiségű (MB) a kiírt anyag, számítógépen visszanézve tökéletes, de ha csak egy feliratot vagy áttűnést beleteszek, a visszajátszás során a hozzáadott effektnél képhibák vannak benne, a médialejátszóm meg csak hang nélkül játssza le, szóval nem stimmel. Köszönöm!2012. jan. 2. 20:17
11/15 A kérdező kommentje:
A UleadVideoStudio-ról írtam korábban:
"...szarul rendereli, hibás lesz az effektnél a film."
Helyesbíteném, rájöttem, hogy a PowerDVD-vel, MediaPlayerClassic-kal, SplashProEx-el, MediaPlayer-rel (és biztos még más programokkal is) tökéletesen lejátszható, a nálam általánosan használt PotPlayer-rel, KMPlayer-rel viszont nem.
2012. jan. 4. 14:37
12/15 A kérdező kommentje:
Ja, VLC-vel sem.
2012. jan. 4. 14:38
13/15 anonim válasza:
Itt a megoldás: [link]
és igen tényleg veszteség mentesen "copy" menti le mind a hangot mind a videot.
14/15 anonim válasza:
Camtasia Studio 8! 98 MB-os 720p-s videót mindenféle vágással meg felirattal renderelés után 56 MB 720p! Én ezt használom már nagyon rég óta! Én Ezt ajánlom :)
15/15 anonim válasza:
Tudom, eltelt már pár év a kérdés óta.
Egy ősi kövület, ami mai napig jól használható a sima vagdosásra, esetleg illesztésekre kell, az a virtualdub.
De ha már effektezni, méretezni akarsz, azt nem úszod meg átkódolás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!