Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » KEYLOGGER van a gépemen, mit...

KEYLOGGER van a gépemen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítsetek!!! Ardamax Keylogger nevű program fut automatikusan minden számítógép induláskor. Rákerestem, kidobta, hogy az All User-be benne van 2 file, de mindkét file kiterjesztése lnk. Kitöröltem, de a következő induláskor ismét előjött. Nincs vírusírtóm, de valahogy MEGAKAROK SZABADULNI tőle, mert olyan adatokat tartalmazz a merevlemez, amelyet ha valaki megszerez, akkor jelentős anyagi károkat szenvedhetek.

A link ide vezet: C:\WINDOWS\system32\AXYANR\AKV.exe C:\WINDOWS\system32\AXYANR\

Innen, ha kitörlöm, akkor megszabadultam tőle? Illetve, ajánlana valaki vírusirtót lehetőleg serial/crack/user+pw-vel?

2012. jan. 2. 00:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Még valamit hozzáfűznék: A merevlemez formázása nélkül szeretnék megszabadulni minden veszélyt jelentő programtól!
2012. jan. 2. 00:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Dobj atomot a gépedre...vagy szerezz be egy vírusírtót:D
2012. jan. 2. 00:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Normális választ szeretnék kapni, nem játékpénzről van szó!
2012. jan. 2. 00:43
 4/10 mate0117 ***** válasza:

tölts le egy vírus írtót....

van egy csomó ingyenes is....

+ a fizetősöknek is van 30 nap próba időszaka....

2012. jan. 2. 00:44
 5/10 A kérdező kommentje:
A NOD32 alkalmas erre a célra?
2012. jan. 2. 00:45
 6/10 anonim ***** válasza:

csökkentett modba

futó folyamatok megkeresed a folyamatot leállítod

C:\WINDOWS\system32\AXYANR\AKV.exe

majd törlöd ezt \AXYANR\AKV.exe

ennyi

de nézd átt a regeditet is

2012. jan. 2. 00:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, a regedit-et hol találom meg?
2012. jan. 2. 01:00
 8/10 anonim ***** válasza:

start futtatás és beírod hogy regedit

majd a szerkesztés keresés nél megkeresteted a AKV.exe t

2012. jan. 2. 01:07
 9/10 anonim ***** válasza:
viszont egy jó tanács, véletlenül se automatikus megtisztítással ellenőrizd végig a géped, nehogy beletöröljön valami fontos anyagba amire ráment valami vírus
2012. jan. 2. 10:07
 10/10 coopper ***** válasza:

Szia.

Hijack this-el is megpróbálhatod, nem virusirtó, de az automatikusan induló programokat el lehet vele "tüntetni" : [link]

Letöltöd, elinditod, Rányomsz a DO-ra, a listában megkeresed az ami hasonlit a linkedhez (C:\WINDOWS\system32\AXYANR\AKV.exe C:\WINDOWS\system32\AXYANR\), pipa eléjük és Fix Checked gomb.

Aztán ujrainditás.

Sok sikert.

Üdv.

2012. jan. 2. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!