KEYLOGGER van a gépemen, mit tegyek?
Segítsetek!!! Ardamax Keylogger nevű program fut automatikusan minden számítógép induláskor. Rákerestem, kidobta, hogy az All User-be benne van 2 file, de mindkét file kiterjesztése lnk. Kitöröltem, de a következő induláskor ismét előjött. Nincs vírusírtóm, de valahogy MEGAKAROK SZABADULNI tőle, mert olyan adatokat tartalmazz a merevlemez, amelyet ha valaki megszerez, akkor jelentős anyagi károkat szenvedhetek.
A link ide vezet: C:\WINDOWS\system32\AXYANR\AKV.exe C:\WINDOWS\system32\AXYANR\
Innen, ha kitörlöm, akkor megszabadultam tőle? Illetve, ajánlana valaki vírusirtót lehetőleg serial/crack/user+pw-vel?
tölts le egy vírus írtót....
van egy csomó ingyenes is....
+ a fizetősöknek is van 30 nap próba időszaka....
csökkentett modba
futó folyamatok megkeresed a folyamatot leállítod
C:\WINDOWS\system32\AXYANR\AKV.exe
majd törlöd ezt \AXYANR\AKV.exe
ennyi
de nézd átt a regeditet is
start futtatás és beírod hogy regedit
majd a szerkesztés keresés nél megkeresteted a AKV.exe t
Szia.
Hijack this-el is megpróbálhatod, nem virusirtó, de az automatikusan induló programokat el lehet vele "tüntetni" : [link]
Letöltöd, elinditod, Rányomsz a DO-ra, a listában megkeresed az ami hasonlit a linkedhez (C:\WINDOWS\system32\AXYANR\AKV.exe C:\WINDOWS\system32\AXYANR\), pipa eléjük és Fix Checked gomb.
Aztán ujrainditás.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!