Elektromágnes kérdése:
Hogyan lehet linuxra wine-on keresztül installálni cd-ről windowsos programot?
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok a linuxon. Ubuntu 11.10-es oprendszerem van. Nemrég tértem át windows-ról és van egy pár programom cd-n amit nem tudok feltelepíteni mert nem tudom hogy hogy kell.2012. jan. 1. 21:11
11/13 anonim válasza:
Még annyi hogy PlayOnLinux-ban ha nem támogatott programot telepítesz szóval olyat ami nincs a listában,akkor először neked kell letölteni a megfelelő Wine verziót hogy a telepítésnél ki tud választani.
Most hírtelen nem jut eszembe hol,de a PlayOnLinux lap tetején ott vann hogy Tools vagy Settings menüpont alatt hogy Wine verziók kezelése (Manage Wine Version) vagy ilyesmi.Oda ha rákkattintasz kipakol minden Wine verziót ami telepítve van és amiket telepíteni tudsz.Ott egyszerűen letöltheted amit használni akarsz és a programok telepítésénél egyszerűen ki birod választani melyik akarod használni.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Most nincs sok időm hogy kipróbáljam de még lehet hogy kell majd segítség Privátban írhatok?
2012. jan. 3. 19:20
13/13 anonim válasza:
Valóban nagyon tanulságos volt. Én is friss ubuntus vagyok. Köszi a közérthető válaszokat, ment is a jó pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!