F. E. A. R.3 laggol. Mi a gond?
Figyelt kérdés
Ha lehúzom a grafikát, épp hogy beindul a játék, beakad és 3 másodpercenként mozdul néhány milimétert. Ha felhúzom maxra, egy darabig szépen fut, aztán beakad. Szinte mindig ugyanott. Aztán várok 1-2 percet és ismét megy 5 másodpercet rendesen aztán ismét. Konfigom: AMD Sempron 1.8 GHz, 3 GB RAM, GeForce GT440 1 GB.2012. jan. 1. 19:56
1/15 anonim válasza:
meg is van a probléma a procid nagyon kevés főleg ha 1magos legalább 2magosnak kell lenije és 2.8ghz! és még +1gb ram és szépen fog futni :)
2/15 A kérdező kommentje:
OK, köszi! Csak csodálkoztam hogy végigjátszodtam a Crysis 2-őt max grafikán és meg se akadt, ez a gyengébb grafikájú FEAR 3 meg nem akar menni. Úgy tűnik mintha valami megtelne egy idő után és csak nagyon lassan cserélődik benne az adat. Na jó köszi és B.U.É.K. !!!
2012. jan. 1. 20:44
3/15 anonim válasza:
Hát igen ennek kisebb gépigénye van mint a crysis 2-nek de viszont ez a fear 3 nagyon optimizálatlan és ezért erős gépek kellenek hozzá! A Crysis2 pedig nagyon jól van optimizálva! :) így van például a gta4-nél is nagyon kicsi gépigénye van még is atom gépeken se megy fullon sőt néhány erős gépen else indul! Ez is azért van mert baromira rosszul van optimizálva! :)
4/15 A kérdező kommentje:
OK, köszi szépen! Bocs hogy megkérdezem, de ha ilyen értelmes válaszokat adsz, miért csak 33%-ban adsz helyes válaszokat?
2012. jan. 1. 21:53
5/15 A kérdező kommentje:
Na OK, helyben vagyok. Már az idegemet szétcincálta. Kb. 40 FPS-el megy, aztán ha előugrik valahol egy NPC, vagy rám lőnek, beakad és kész. Leablakozom, és látom hogy a vinyó alig dolgozik, mindent tudok csinálni, vagyis a proci nem fagyott le. A RAM-ból 500 MB-ot használ és még szabadon van 2 GB. A VGA nem terhelődhet, mert csak 512 MB kell a grafikának, a VGA pedig 1 GB-os.
2012. jan. 4. 17:29
6/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kevés áramot kap? Mármint Wattot? A táp egy FSP 250W-os táp, és arra gondoltam, hogy mikor alapjáraton 30 fokos, terhelve pedig 65, akkor biztos nagy mennyiségű áramot vesz fel, és ettől melegszik. Mellesleg alapjáraton a táp 40 fok körül van, a FEAR 3 alatt pedig tűz forró. Egy jobb táppal nem lenne ilyen gondom, vagy ha kevés a táp, akkor a rendszer sem ment volna?
2012. jan. 4. 17:36
7/15 A kérdező kommentje:
Úgyértem a VGA 30 fokos alapjáraton és terhelve 65. A táp 70-80 körül is járhat.
2012. jan. 4. 17:37
8/15 anonim válasza:
Szerintem cseréld le, nem muszáj emiatt, 250W az nagyon kevés... mondjuk ez márkás, de ezzel nem éri meg szórakozni, vegyél egy 400W-set legalább, a legjobb lesz ha FSP Hexa :D
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de ötlet a laggolás témában? Vélemény? Minden infó hasznosnak számít.
2012. jan. 4. 18:27
10/15 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=4XW2gP6R7mE
Itt ugyanolyan procija van a gyereknek...
Szerintem próbálj víruskeresést. Az is csinálhat ilyet.
Vagy ha nem eredeti, akkor lehet, hogy abban van a hiba, amit leszedtél. Ha már más nem maradt, szedj le másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!